free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Κάναμε την κορυφαία φετινή μας εμφάνιση!»

Τον ενθουσιασμό του από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου εξέφρασε ο προπονητής των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης. 

 

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών τους δυνατοτήτων, αυτών, που τους έχουν εδραιώσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου απαιτητικού ομίλου τη Β’ ΕΠΣΑ

Παρουσίασαν τα Βριλήσσια στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Άγιαξ Ταύρου.

 

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-0 από την φιλόδοξη ομάδα του Σήφη Βενάκη, ωστόσο, κατά γενική ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις, αναδεικνύοντας πολλές αρετές, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές, που έφερε σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους,.

 

Σε σημείο μάλιστα, ώστε ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι ποδοσφαιριστές του την αναμέτρηση

 

«Απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε την κορυφαία φετινή μας εμφάνιση. Καταφέραμε και κοιτάξαμε στα μάτια μία ομάδα , η οποία είναι ανώτερης κατηγορίας κι απαρτίζεται από πλειάδα ικανών κι έμπειρων παικτών με παραστάσεις αναμετρήσεων μεγάλης σημασίας κι έχοντας μάλιστα στην σύνθεσή μας εννιά γηγενείς ποδοσφαιριστές. Στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Χαραλαμπίδη, για να προσθέσει:

 

«Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι, ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα στο συντριπτικά μεγαλύτερό του μέρος και με εξαίρεση ορισμένες στημένες φάσεις δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Το γκολ που έκεινε την αναμέτρηση ήρθε από δική μας ολιγωρία. Από την στιγμή, όπου καταφέραμε να κοντράρουμε μία ομάδα λόπως ο Άγιαξ Ταύρου, θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα να προσβλέπει πολύ ψηλά στο μέλλον»

 

 

  

 

 

 

 

Related posts

Ο γενικός αρχηγός του Χαλκηδονικού Δήμος Δεδεμάδης

Τάσος Ζαφειρίου

Παπαζαφειρόπουλος: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Παίκτες της Κοψαχείλας Αγγελόπουλος και Δεληγιάννης