free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πλεονέκτημα η έδρα μας!»

Στον παράγοντα έδρα ποντάρει πάρα πολλά για την πρόκριση σε άρος των Σουρμένων ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα Νίκος Νταλαμπίρας.

 

Ως την ιδανικότερη ευκαιρία να προχωρήσουν ακόμη πιο πολύ στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αντιμετωπίζουν στο Κερατσίνι την αναμέτρηση της Τετάρτη (19/4 – 16:00) απέναντι στα Σούρμενα. 

Οι έξι φορές Κυπελλούχοι Επειραιά επιθυμούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Αθήνας, κάτι το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις δηλώσεις του Νίκου Νταλαμπίρα.

Ο στενός συνεργάτης του τεχνικού Βασίλη Σπάθα σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ροσονέρι» στάθηκε στον παράγοντα έδρα, ο οποίος μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο όσον αφορά την έκβαση της αναμέτρησης: 

«Η διακοπή δεν ευνοεί καμία απο τις δύο ομάδες . Ηταν λίγος ο καιρός για την πρεοετοιμασία ενός τέτοιου αγώνα που πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό και δυνατό. Αντικειμενικά το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα μας μας δίνει ένα πλεονέκτημα για εμάς. Πιστεύω ότι τα Σούρμενα είναι μια πολύ καλή και καλοδουλεμένη ομάδα με πολύ καλή τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι ,κάτι που φάνηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα. 

Σίγουρα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω γιατί ο θέσμος τους ενδιαφέρει στο 100% .Γιατί εμείς δεν έχουμε κρύψει ότι ο μεγαλύτερος στόχος ήταν να ανέβουμε μέσω των μπαράζ για να παίξουμε στη Γ Εθνική όπως και να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Από κει και πέρα, εμείς παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι πλεονέκτημα, τα Σούρμενα έχουν ένα μεγαλύτερο κίνητρο, οπότε πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που αξίζει να έρθει ο κόσμος και να το παρακολουθήσει».

 

 

Related posts

Τραυματίστηκαν και τα δύο αδέλφια Σφυρογιαννάκη!

Kώστας Παλαιολόγος

«Τυφώνας» AΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Σκόραρε ξανά με τακουνάκι ο Μαναριώτης!

Kώστας Παλαιολόγος