free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκόραρε ξανά με τακουνάκι ο Μαναριώτης!

 

 

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο 25χρονος επιθετικός του Κερατσινίου σκόραρε με τακουνάνι, αναδεικνύοντας πτυχές του εκτελεστικού του οίστρου.

 

 

 

 

Την εκπληκτική φόρμα, που διανύει το τελευταίο δίμηνο, φροντίζει να επιβεβαιώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Βασίλης Μαναριώτης.

Ο ποιοτικός φορ του Κερατσινίου απέναντι στην Αρμενική πέτυχε χατ- τρικ αποτελώντας μία μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να έρθει η ευρεία νίκη με το εμφατικό 7-0, ενώ είχε να επιδείξει πολλές όμορφες συνεργασίες με τους συμπαίκτες του δημιουργώντας πολλά ρήγματα.

Στα αξιοσημείωτα της σαββατιάτικης αναμέτρησης του Σχιστού συγκταλέγεται το γεγονός ότι ο 25χρονος φορ σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με πανέμορφο τακουνάκι. Συγκεκριμένα, στο 76’ εκμεταλλεύθηκε την εξαιρετική κάθετη του Χάρη Βαττή και με άψογο τακουνάκι έγραψε σ’ εκείνο το χρονικό σημείο το 6-0 υπέρ των «ροσονέρι» ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ- τρικ.

Ο «Μάνα» είχε σκοράρει με ανάλογο τρόπο στην εκτός έδρας νίκη των Κυπελλούχων Πειραιά την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Παντζιτζιφιακό (0-3) ανοίγοντας στο 56’ το σκορ έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Έντι Κιάφα.

Το «έχει» το γκολ στις … φλέβες του ο Βασίλης Μαναριώτης, προσφέροντας πολλές σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα για την αρμάδα» του Βασίλη Σπάθα.

 

 

 

 

 

 

,

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Είχε … Καμμένο ο Καραβάς, 1-0 τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος

Έγραψε ιστορία ο ΑΟ Καραβάς!

Kώστας Παλαιολόγος

«Κλείδωσε» την παραμονή της η Κύπρος

Nάσος Φακίδης