free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Ξεκάθαρος στόχος το πρωτάθλημα!»

Το έναυσμα για την κατάκτηση του τίτλου έδωσε ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος.

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να οδηγήσουν την κούρσα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ μέχρι το τέλος και να κόψουν πρώτοι το νήμα φέρονται όλοι στα Πετράλωνα.

 Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει τους «κυανέρυθρους» να αντιμετωπίζουν τον γειτονικό Πανθησειακό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών πόντων, που θα τους επιτρέψουν να διατηρηθούν ακλόνητοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου στο «Abola.gr»: 

«Η επιστροφή μετά την περίοδο των εορτών μας βρίσκει να προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του γειτονικού ντέρμπι απέναντι στον Πανθησειακό. Αυτό που προέχει, είναι να παρουσιαστούμε αρκετά συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρήστου Κιούρκου, για να προσθέσει: 

«Πλέον εδώ που έχουμε φθάσει ξεκάθαρος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να το επιτχύχουμε, όμως θέλει σοβαρότητα , συγκέντρωση και σίγουρα αυξημένη προσοχή. Έχουμε την ευκαιρία με τέσσερις νίκες να αναδειχθούμε πρωταθλητές και σίγουρα αυτή η παράμετρος μας δίνει έξτρα κίνητρο».

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικ 

Related posts

Καββαδίας: «Ιδιαίτερο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος

Δύσκολη νίκη για την Ανθούπολη απέναντι στον μαχητικό Δούρειο!

Γιάννης Μελίτας