free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Η Δόξα Αγ. Άννας 2-0 τον Φοίβο Βάρης στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ, η Ατλαντίδα πέρασε στα ημιτελικά στους Παίδες

Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά η Δόξα Αγ. Άννας επικράτησε με σκορ 2-0 του Φοίβου Βάρης.

Το σκορ για λογαριασμό της Δόξας Αγ. Άννας άνοιξε ο Νταλιάνι στο 25′. Το τελικό 2-0 υπέρ της Δόξας Αγ. Άννας έγραψε στο 88′ ο Μουρούτης με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Σε αυτό το πολύ δύσκολο ματς ο διαιτητής Γκούγκαρης έδειξε τρις μόνο κίτρινες κάρυες.

Ρεσιτάλ έδωσε ο διαιτητής Δημήτρης Γκούγκαρης όπως και οι βοηθοί του Βασίλης Μιχαλίτσης, Σωτήρης Δελατόλας.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: Μπακανδρίτσος, Μπαντής(45′ Παϊτέρης), Κορμπάκης(66′ Σούλης), Τσούπης, Βλάμης, Ελοντέκσι, Νταλάνι, Πατσός, Μουρούτης, Κωτσαδάμ(73′ Μιχαηλίδης), Στρατής.

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Χαλβαντζής, Βούρβαχης, Βαρβαγιάννης, Αποστολόπουλος, Τουρπέτας, Παπανδρέου, Α. Βλάχος(46′ Πορίχης), Απαδιανάκης(70′ Ν. Βλάχος), Δασκαλάκης(68′ Βολανάκης), Στυλιάκης, Κυπαρλισσης.

Ο διαιτητής Δημήτρης Γκούγκαρης ήταν άριστος στα καθήκοντά του στην Παιανία και στο ματς των Παίδων της Τριγλίας με την Ατλαντίδα η οποία προκρίθηκε με 5-4 στα πέναλτι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 0-0. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων. ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ: Παπανδρέου, Παπασταθόπουλος, Αξιώτης, Κωνσταντούρος, Βίτσιος, Χ. Αδαμίδης, Θεοδώρου, Βουτούνας, Καρακώστας, Χρόνης, Α. Αδαμίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Τραυλός, Χρυσανθακόπουλος, Μητρόπουλος, Τοπάλης, Χατισά, Ντεφάλι, Αδαμόπουλος. ΤΡΙΓΛΙΑ: Κωστόπουλος, Κίτσος, Καρανικολόπουλος, Φωτιάδης, Αχμέντ, Κοντιζάς, Μπαρλαβάς, Τσιλίκης, Προύσαλης, Μαρινόπουλος, Πετράκης ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπουσουλόπουλος, Καρτάλης, Ψηλιάκος, Κονίδης, Κόντος, Καλαμπόκης, Θεοτίκης., 

 

Related posts

Η νέα ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ για την κλήρωση του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων, για τις δηλώσεις συμμετοχής και την ταυτότητα του προπονητή

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (14/4)

Abola Team

Οι πανέμορφες ρέφερι της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3