free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός 5-0 τα Γιάννενα

Οι ‘ερυθρόλευκοι’ επικράτησαν με 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ‘Καραϊσκάκης’ και εξασφάλισαν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα, το 44ο στην ιστορία τους!

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, οι ‘ερυθρόλευκοι’ φτάνουν στο έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα τους και 19ο τα τελευταία 19 χρόνια, που αν και μέσα στη σεζόν έμοιαζε πως θα ερχόταν πιο εύκολα, εν τέλει ‘κλείδωσε’ λίγο πριν από το φινάλε!

Μετά από το πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός με την αναμέτρηση να κρίνεται ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο διάστημα 20-30 όταν και σημειώθηκαν τρία γκολ.

Οι πρωταθλητές πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν πριν συμπληρωθεί το μισάωρο να πετύχουν τον σκοπό τους. Σε σέντρα του Σεμπά στο 21′ και προσωρινή απόκρουση του Πασχαλάκη, ο Μάριν άνοιξε το σκορ από κοντά. Σε κόρνερ του Φορτούνη στο 24′ ο Ντα Κόστα με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα. Και στο 29′ ο Σεμπά σούταρε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ντε Λα Μπέγια έκανε το 3-0.

Σε πιο… χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε το β’ ημίχρονο, αλλά με τον Ντα Κόστα να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο 64′. Στο 71′ και μετά από ασίστ των Ελιουνούσι, ο Ντε Λα Μπέγια σημείωσε και δεύτερο γκολ. Στο 81′ και σε σέντρα του Σεμπά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχαήλ, ο Τσόρι Ντομίνγκες εκτέλεσε το πέναλτι (το δεύτερο στη σεζόν για τον Ολυμπιακό) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΚΟΛ: 21′ Μαρίν, 24′ Ντα Κόστα, 29′, 71′, Ντε Λα Μπέγια, 81′ πεν. Ντομίνγκες

ΔΟΚΑΡΙ: 29′ Σεμπά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Καπίνο, Ρομαό, Ντα Κόστα (64′ Καμπιάσο), Φορτούνης (46′ Ντομίνγκες), Μαρίν (46′ Ελιονούσι), Ανσαριφάρντ, Ντε Λα Μπέγια, Μάρτινς, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Σεμπά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Κούτρης, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68′ Ναδάλες_, Γιάκος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Νικολιάς (89′ Καρανίκας), Βιντάλ (46′ Μαμπουλού).

Την ώρα πάντως που εκκρεμεί η απόφαση για τα επεισόδια με την ΑΕΚ, η εισαγγελία Πειραιά διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ξυλοδαρμό των παικτών του Πλατανιά κι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών! 

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, η Εισαγγελία Πειραιά διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ξυλοδαρμό των παικτών του Πλατανιά στο πρόσφατο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης». 

Related posts

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 0-0

Abola Team 2

Γ. Μπουντόπουλος: «Τα πρώτα δύο γκολ του Αιγάλεω ήταν καθοριστικά»

Γιώργος Ανανίδας

Οριστική διακοπή στo Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Abola Team 2