free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εκεί που ο Σούλης Παπαδόπουλος αφιέρωσε τη νίκη του Εργοτέλη

Η μεταμόρφωση του Εργοτέλη έχει ένα όνομα. Σούλης Παπαδόπουλος. Μάλιστα ο τεχνικός της δημοφιλούς Κρητικής ομάδας αφιέρωσε εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία επί του Αγ. Ιεροθέου.

Στον Πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Βρέντζο, για την ονομαστική του γιορτή, καθώς και στον κόσμο του Εργοτέλη αφιέρωσε την νίκη επί του Αγ. Ιερόθεου ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Ακάθεκτος συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Εργοτέλης, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι για την 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Μετά το νικηφόρο ματς, ο προπονητής του Εργοτέλη, Σούλης Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Σήμερα πετύχαμε μία μεγάλη από βαθμολογικής άποψης νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άγιος Ιερόθεος, ο οποίος βρίσκεται δίκαια στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Δεν ξεκινήσαμε καλά καθώς μέχρι να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας. Με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε τα πατήματα μας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με τους Λεάλ και Βελλίνη. Επίσης καταφέραμε να πετύχουμε ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Κατσικοκέρη.

Στο 2ο ημίχρονο κάναμε σωστή διαχείριση και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ για να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο ματς, δεδομένου ότι διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες με τον Ρουσάκη και τον Βελλίνη αλλά δεν πετύχαμε το γκολ, καταφέραμε όμως να κρατήσουμε το σκορ χωρίς να κινδυνέψουμε. 

Πήραμε τη νίκη και την αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας, Γιώργο Βρέντζο, για τη γιορτή του καθώς και στον κόσμο μας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη 4 «στροφές» και εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για να αποφύγουμε τις «λακκούβες», καθώς ξέρουμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με «ροδοπέταλα», όπως δεν ήταν και σήμερα».

Related posts

Ο Τερεζόπουλος στην τεχνική ηγεσία της Ρόδου

Abola Team 3

Συμφώνησε με Τηλυκράτη ο Φέτσης!

Abola Team 2

Πρόβλημα με Μήτκα και Μεντή στον Διαγόρα Ρόδου

Abola Team 2