free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με Αντώνη Ρέμο η φιέστα ανόδου της Παναχαϊκής

Με συναυλία του καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου θα γιορτάσει η ιστορική Παναχαϊκή την άνοδο της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου ξεκινάει με μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα στις 19 Ιουνίου.

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο Sold Out παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συντροφιά με τον Χρήστο Δάντη, ο Αντώνης Ρέμος ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα.

Αυτή την φορά στην παρέα βρίσκονται οι Μέλισσες.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πλέον αγαπημένη λαϊκή φωνή της γενιάς του και της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και εξακολουθεί να διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Μοναδική και ιδιαίτερη η χροιά του, καταλυτική η αμεσότητά του καθώς και ανεπιτήδευτη, δυναμική και καθηλωτική η σκηνική του παρουσία, του δίνουν δικαιωματικά την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες τραγουδιστές. Μοναδικά Sold Out όπου κι αν εμφανίζεται, τραγούδια επιτυχίες που καρφώνονται στις πρώτες πάντα θέσεις των Charts και videos με εκατομμύρια views, στοιχειοθετούν το προφίλ του πιο δυνατού Έλληνα καλλιτέχνη.

Related posts

Με Μήτκα και πάθος ο Διαγόρας Ρόδου

Abola Team 2

Η Παλαιόχωρα 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Κακαράς και με τη… βούλα στην Τριγλία

Abola Team 2