free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Τεράστιο κίνητρο η επίτευξη της ανόδου!»

Στην ανάγκη να επιστρέψει η ομάδα του στην Α’ Κατηγορία έπειτα από εννιά χρόνια αναφέρθηκε ο τεχνικός της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Τερψιθέα με την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε από τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων επέδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι πολλές αγωνιστικές αρετές, επιβεβαιώνοντας την δεύτερη θέση που καταλαμβάνει στον βαθμολογικό πίνακα. 

Ο τεχνικός Κώστας Βλάχος μιλώντας στο «Abola.gr» δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του από την αγωνιστικότητα των παικτών του, εκφράζοντας την ανυπομονησία του για τα μπαράζ που θα κρίνουν τον στόχο της επανόδου στην Α’ Κατηγορία: 

«Σε ακόμη ένα παιχνίδι δείξαμε την ποιότητά μας παρουσιάζοντας αρκετά ενθαρρυντικά δείγματα γραφής. Πλέον απομένει μία ακόμη αωνισιτκή κόντρα στον Άφοβο, όπου θα προεοτιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τις επίσημες υποχρεώσεις μας στον όμιλο και κατόπιν θα περιμένουμε την ομάδα, με την οποία θα αναμετρηθούμε στα μπαράζ ανόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Τερψιθέας, για να προσθέσει: 

«Η εκπλήρωση του στόχου της ανόδου αποτελεί τεράστιο κίνητρο για όλους μας. Η ομάδα μας απέχει από την Α’ Κατηγορία τα τελευταία 8-9 χρόνια κι αυτό το στοιχείο μας έχει ξεσηκώσει όλους, αφού διαπιστώνουμε ότι έχουμε μπροστά μας μία τέλεια συγκυρία να γράψουμε ιστορία. 

 

 Όλοι οι παικτες μου επιδεικνύουν τεράστιο πάθος,  και προσήλωση για την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε».

 

Related posts

Αθηναΐδα: Ανανέωση με τον Φιλίππου, ξεκινάει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν

Γιώργος Ανανίδας

«Κόλλησαν» στο μηδέν Τερψιθέα και Άγιος Θωμάς

Παντελίδης Mάνος

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΑΣ – ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0-1 Τα στιγμιότυπα

admin