free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δουγιέκος: «Παίζουμε την παραμονή με την Νέα Ιωνία!»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Νέα Ιωνία αναφέρθηκε ο τεχνικός του Κεραυνού Πετρούπολης Πάνος Δουγιέκος.

 

 

  

 

Τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν καλείται να παίξει ο Κεραυνός Πετρύπολης στην εκτός έδρας  αναμέτρησή του κόντρα στην ιδιαίτερα φιλόδοξη Νέα Ιωνία. 

Η νίκη επί του Βύρωνα με 2-1 αναζωπύρωσε τις ελπίδες του συλλόγου για την απευθείας παραμονή στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ (σ.σ. πλέον καταλαμβάνει τη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με  36 πόντους) και παντες δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν τη ψυχή τους, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψεινα ανανεώσουν την παρουσία τους στην Β’ Κατηγορία και την επόμενη σεζόν. 

Χαρακτηριστικές της κρισιμότητας, που έχει αποκτήσει για τον Κεραυνό Πετρούπολης η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους», είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πάνου Δουγιέκου στο «Αbola.gr»: 

«Στην αναμέτρηση με την Νέα Ιωνία παίζουμε την παραμονή μας. Χρειαζόμαστε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, πουθα μας δώσουν τη δυνατότητα να φτάσουμε στη επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού και όλοι μας δείχνουμε διάθεης να καταθέσουμε και τη ψυχή μας, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα., Αναγνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η εν λόγω αναμέτρηση, ιδιαίτερα από τη στιγμή, όπου η αντίπαλός μας παίζει τα ρέστα της για την άνοοδ, ωστ΄σο δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις» 

Μαζικές επιστροφές 

Με ενισχυμένη σύνθεση θα παραταθχεί ο Κεραυνός Πετρούπολης κόντρα στην Νέα Ιωνία. Ο τεχνικός Πάνος Δουγιέκος για τις ανάγκες της κομβικής αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου θα μπορεί να υπολογίζει βάσιαμ στις υπηρεσίες τριών πολύ σημαντικών στελεχών, οι οποίοι για επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσαν αν δώσουν το παρόν στην αναμέτρηης με τον Βύρωνα. Ο λόγος για τους Νίκο Τσαγρή, Ζώη Καταγή και Χρήστο Σκεπετάρη, οι οποίοι ενδέχεται να ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας τους για νίκη-παραμονή.

Related posts

Η Αθηναϊδα 3-1 την Ειρήνη Πετρούπολης

Abola Team 3

Τζεβελέκας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Φιλίππου: «Προετοιμαζόμαστε για μία σειρά δύσκολων αγώνων»

Kώστας Παλαιολόγος