free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σιδηράς: «Τελικός με τον Κεραυνό Πετρούπολης!»

 

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Κεραυνό Πετρούπολης στάθηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Αλέκος Σιδηράς.

 

 

 

Νέα δεδομένα  σε ό,τι αφορά το κυνήγι της ανόδου στον ιδιαίτερα συναρπαστικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας δημιούργησε η ήττα με 1-0, που γνώρισε η Νέα Ιωνία την προηγούμενη αγωνιστική από τα Βριλήσσια με 1-0.  

Μία ήττα, η οποία μπορεί να κράτησε τους «κυανόλευκους» στην  δεύτερη θέση του ομίλου με 57 πόντους, ωστόσο, πλέον αισθάνονται την … καυτή ανάσα της Λυκόβρυσης, που ακολουθεί κατά πόδας με 56 πόντους κι ενώ απομένει μόλις μία «στροφή» πριν την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου». 

Ο τεχνικός Αλέκος Σιδηράς με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» στάθηκε στην κρισιμότητα που παρουσιάζει για την ομάδα του η σαββατιάτικη κομβικής σημασίας αναμέτρηση με τον Κεραυνό Πετρούπολης. 

«Αποδείχθηκε στην αναμέτρηση με τα Βριλήσσια ότι τίποτε στο ποδόσφαιρο δε θα πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήξερα πολύ καλά τί εννοούσα όταν ζητούσα από τους παικτες μου να μείνουν απόλυτα προσηλωμένοι και ότι ακόμη δνε έχει κριθεί απολύτως τίποτε όσν αφορα την υπόθεης άνοδος. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο καθορισιτκό παιχνίδι με τον Κεραυνό Πετρούπολης, το οποίο έχει αποκτήσει πλέον για εμάς χαρακτήρα τελικού. Χρειαζόμαστε απαραίτητα ατην νίκη, ώστε να παραμείνουμε εκ του

ασφαλούς στη δεύτερη θέση του ομίλου και το ματς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο αντίπαλός μας παλεύει για την παραμονή και χρειάζεται και αυτός τη νίκη για τους δικούς του λόγους, στοιχείο το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας στην αναμέτρηση»  ήταν το αριχκό σχόλιο του προπονητή της Νέας Ιωνίας, για να προσθέσει: 

 

«Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και να επιδείξουμε ιδιαίτερη σοβαρότητα στο συγκεκριμένο ματς. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα δούμε τί ακριβώς έχουμε πετύχει».

 

Related posts

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Κρατάμε την εικόνα του δευτέρου μέρους»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα»

Kώστας Παλαιολόγος