free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Θα πορευτούμε με πιτσιρικάδες»

 

Την εν γένει φιλοσοφία της ομάδας ανάδειξε ο τεχνικός διευθυντής των Λεόντων Βασίλης Μορφίδης.

 

 

  

Η τελευταία εντύπωση είναι πάντοτε αυτή που μένει, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα ανταποκρίνεται πλήρως στην περίπτωση των Λεόντων.  

Η ολοκλήρωση της φετινής περιοδου βρήκε την ομάδα των Λεόντων να πραγμαοτποιεί μία αξιοπρόσκετη πορεάι στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Με τους ιθύνοντες του συλλόγου να σηκώνουν ήδη …μανίκια για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, η οποία προβλέπεται να έχει μεγαλύτερο συντελεστή απαιτήσεων, συγκριτικά με αυτή που μας αποχαιρετά. 

Ενδεικτικές των προθέσεων όλων όσοι ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του σωματείου, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Μορφίδη στο «Αbola.gr»: 

«Πάμε να ολοκληρώσουεμ όσο καλύτερα γίνεται τις υποχρεώσεις μας στην φετινή περίοδο στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Φωστήρα Καισαριανής Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Με το ανάλογο σκεπτικό θα πορευτούμε και την επόμενη περίοδο, όπου αποσκοπούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε πολλά ταλαντούχα παιδιάνα δείξουν την αξία τους και να προωηθούν σητν πρώτη ομάδα, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις». 

Η τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου.

Related posts

Γιάννης Κανατσέλης (ΑΕ Ιλίου) V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου

Μπάνα και Μπαρμπαλιά πήρε ο Εθνικός Αστέρας

Abola Team 3

Ζαμπέτας: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»