free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο 1-1 έμειναν ΟΦΗ-Άρης στην Football League

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, «κοιμήθηκε» για 25 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και η ανωτερότητα του δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη – παρότι την άξιζε – μένοντας στο 1-1 με τον Άρη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ χωρίς εκπλήξεις και επιβράβευσε τους Μιλοσάβλιβ, Όγκμποε για την εμφάνιση τους στην Λαμία δίνοντας τους φανέλα βασικού. Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα του με τον Άρη να έχει παθητικό ρόλο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Τελικά η ανωτερότητα του επιβεβαιώθηκε μετά από μια εξαιρετική συνεργασία των Παντίδου, Βουό που είχε ως τελικό αποδέκτη τον Μιλοσάβλιεβ που με έναν κεραυνό εκτέλεσε τον Διούδη κάνοντας το 1-0 για τον ΟΦΗ. Τα αίματα άναψαν μετά από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα ο Θάνος να αποβάλλει Μπούρμπο και Παντίδο

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και έδωσε στον Άρη αρκετό χώρο με αποτέλεσμα ο Άρης να τον κλείσει στο μισό γήπεδο δίχως να μπορέσει να κάνει ευκαιρία. Τελικά, ήρθε η ισοφάριση με την πρώτη φάση που δημιούργησε ο Άρης όταν ο Τάτος έβγαλε την σέντρα και ο Καπνίδης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Παπαδόπουλος: «Μία λέξη σκέφτομαι συνέχεια: Οργάνωση»

Ο προπονητής του ΟΦΗ άφησε ανοικτό το θέμα παραμονής του στην ομάδα ενώ τόνισε οτι έγινε ένα.. τρελό ματς μετά το 1-1 με τον Αρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου στην Συνέντευξη Τύπου:

 

«Δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Είχαμε την πρωτοβουλία και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

 

Έγινε ένα… τρελό ματς. Χάσαμε φάσεις σημαντικές. Είχαμε και άγχος και έλλειψη καθαρού μυαλού, αλλά και επιπολαιότητα. Ισοφαριστήκαμε και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς.

 

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα δεν συμφέρει καμία ομάδα.

 

Εμείς θέλαμε να βγούμε τρίτοι για την αξιοπρέπεια και το πρεστίζ. Συνεχίζουμε και όπου φτάσουμε. Η ομάδα μου άξιζε την νίκη.

 

Είχε πάρα πολλή ζέστη σήμερα. Αν ήμασταν πιο σοβαροί θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ. Αγαπώ τον ΟΦΗ και το έχω αποδείξει.  Δεν θα μείνω όμως με το συναίσθημα. Χρειάζεται όραμα. Μία λέξη σκέφτομαι συνέχεια: Οργάνωση.

 

Έχω μιλήσει ξεκάθαρα με την Διοίκηση και αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις θα μείνω. Χρειάζεται οργάνωση. Ο ΟΦΗ πρέπει να φύγει από αυτή την κατηγορία».

 

Ρίγη συγκίνησης για τον Ε. Γκέραρντ

Η παρουσία του Έγκεν Γκέραρντ στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Άρη, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους φιλάθλους, οι οποίοι με το που αντιλήφθηκαν την παρουσία του, άρχισαν όλοι μαζί να τον επιδοκιμάζουν και να τον χειροκροτούν.

Η ιαχή «Γκέραρντ Γκέραρντ» δόνησε το Γεντί Κουλέ, με τον αγαπημένο Ολλανδό να συγκινείται από τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο θρυλικός προπονητής του ΟΦΗ φορώντας τη φανέλα του Ομίλου παρακολούθησε την αναμέτρηση σε αμαξίδιο, εντός του αγωνιστικού χώρου, στη γωνία των θυρών 8 και 5.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την πλευρά του με το που τον είδε και αυτός, έτρεξε αμέσως προς το μέρος του και τον ασπάστηκε, πριν πάει στον πάγκο της ομάδας του για το δεύτερο ημίχρονο.

Related posts

Αναλυτής και σκάουτερ στην Ζάκυνθο ο Νοταρίδης

Abola Team

Μουντιάλ 2018: Κροατία-Δανία 3-2 πεν. (1-1 κδ, παρ.)

Abola Team 2

Λεβαδειακός – ΑΕΛ 2-1

Abola Team 2