free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Η ομάδα μας είναι οικογένεια!»

 

Στο ενωτικό κλίμα πυ πρεσβεύει την ομάδα του αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Λαύρα Αργυρούπολης στην νίκη της επί του Πλάτωνα με 2-1 στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικά στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να φτάσει στην νίκη, που του παρέχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ούσα γηπεδούχος απέναντι στον ίδιο αντίπαλο σε νοκ άουτ ματς την άμεση επάνοδό της στην Β’ Κατηγορία. 

Ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός με δηλώσχεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εξέφρασε την ευτυχία του για το εκπληκτικό κι ενωτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ποδοσφαιριστών, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενω΄δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην  κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα μπαράζ. 

«Το κλίμα μας είναι τέλειο κι αυτό φάνηκε περίτρανα με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Κανέλλου, του οποίου είχε γυρίσει η γλώσσα. Αφού αρχικά διαπιστώθηκε ότι απέφυγε κάθε κίνδυνο, ο παίκτης ήρθε στα αποδυτήρια και γνώρισε το αυθόρμητο χειροκρότημα όλων των συμπαικτών του. Στοιχείο, το οποίο αναδεικνύει το ενωτικό και άρθιστο κλίμα πυ επικρατεί στην ομάδα μας και αποτελεί ικανή κι αναγκαία συνθήκη για την εκπλήρωση των υψηλών βλψεν που έχουμε θέσει» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Λάυρας Αργυρούπολης, για να προσθέσει, αναφερόμενος καθαρά στο αγωνιστικό μέρος: 

 

«Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις ενός πολύ ανταγωνιστικού παιχνιδιού. Η αυταπάρνηση και το πάθος που φανέρωσαν, αλλά και η εν γένει τους αγωνισιτκή συμπεριφορά ήταν τέτοια που δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά τους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε για την ομάδα μας το σημαντικότερο τεστ, ενόψει του επερχόμενου αγώνα μπαράζ με τον ίδιο αντίπαλο Θεωρώ ότι θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε και παράλληλα να αποδώσουμε το μάξιμουμ της απόδοσή αμς, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητες που μα ςαναλογούν για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου».

Related posts

Νίκη Αλίμου-Κρόνος Αιγάλεω 4-0

Abola Team 3

Το πρόγραμμα στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ

Abola Team

Πατρικίδης: «Κλείνει ένας όμορφος κύκλος δύο ετών»

Kώστας Παλαιολόγος