free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κηφισιά-Προοδευτική 3-1, η Τριγλία 1-0 τον Εθνικό Πειραιά, Αγ. Ιερόθεος-ΠΟΑ 3-0, Πανθηραϊκός-Ρόδος 1-1-Έπεσε στην ισοβαθμία η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ!

Η Κηφισιά νίκησε με 3-1 την Προοδευτική και κέρδισε την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία έπειτα από μια απαιτητική σεζόν.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο 1′ με τον Κυριαζή μετά από κόρνερ. Στο 42′ ο Φαρινόλα με κεφαλιά έκανε το 2-0, με τον Σάμιο στο 65′ να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Στο β’ μέρος ο ρυθμός κυρίως μετά το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 89′ σε 3-1 με τον Κανελλόπουλο.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γουμάγιας, Χαλκιάς, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος, Ρεντζής (84′ Σπηλιωτάκης), Κυριαζής (78′ Παναγιωτόπουλος), Φαρίνολας (68′ Κατσέρης)

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Νίκος Κωτσοβός) Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης,Θεοδωράκης, Ξυγκάκης (46′ λ.τρ. Χρήστου), Ντάλλας (75′ Φαράζογλου), Ζελέκου, Μπέλερης (46′ λ.τρ. Μανιδάκης), Κανελλόπουλος, Ζαχαράτος, Πέππας.

 

Με σημαντική νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου η Τριγλία Ραφήνας επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού Πειραιά. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο μόνιμος σκορε των ‘κιτρινόμαυρων’ Ποτουρίδης στο 76′.

 

Στο 19′ το σουτ του Ποτουρίδη κατέληξε στα σώματα, ενώ στο 25′ ο Ζαφειρόπουλος έκανε τη σέντρα όμως ο Ποτουρίδης δεν πρόλαβε. Στο 27′ το σουτ του Κότσι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 33′ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Καλογιάννη. Στο 29′ ο Παυλάκης είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-1 όμως η κεφαλιά του έφγε άουτ ενω στο 85′ το φάουλ του Μαργαρίτη πέρασε μολις άουτ.

 

Τριγλία: Δήμιζας, Τσαγκαρης, Κωτσαλας, Μακρής, Μπιταξής, Παπασάββας, Κότσι, Τσεβάς, Ποτουρίδης (78′ Βεντούρας), Καλογιάννης (70′ Τσακυργιάννης), Ζαφειρόπουλος (58′ Νικολόπουλος)

 

Εθνικός: Βουτσινας, Πισσας, Γερολυμος (78′ Ντούλιας), Μαργαριτης, Μπένα, Μαρτινος, Φωτιαδης, Κατιδης, Μπαϊκας (60′ Βενέτης), Λεωνιδοπουλος, Παυλακης.

 

Ο Άγιος Ιερόθεος στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, επικράτησε με 3-0 του επίσης νεανικού Ατσαλένιου.

 

Στο 3′ ο Λέσι, στο 54′ ο Νιζαμης και στο 64′ ο Κεστετζόγλου πέτυχαν τα τερματα που έκριναν τον αγώνα για την ομάδα του Νίκου Κούστα.

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Κούστας) Ρουμπής, Μωραϊτης, Ανταλής (55′ Χιώτης), Κουντουράς, Καφαλίδης, Μπριμπίλι, Πανούσης, Λέσι (71′ Βεντούρης), Νιζάμης, Σούφλας (65′ Τζέλεγκερ), Κετσετζόγλου.

 

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης) Γιαγκιόζης, Αραβιάκης (32′ λ.τρ. Γυαλιτάκης), Χαρίτος, Λυδάκης, Γενιτσαρίδης, Πετράς, Μπουτσάκης, Ξυλούρης (65′ Γιαννόπουλος), Αμπντουραχμάνι, Τριανταφύλλου, Ντραγκότι.

 

Ισόπαλο έληξε το ματς στη Σαντορίνη ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και τη Ρόδο με το αποτέλεσμα λήγει στο 1-1. Στο 30′ ο Δημητράδης έκανε το 0-1, με τον Γιόνδη στο 81′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με σουτ.

 

Στα θετικά για τον Πανθηραϊκό η χρησιμοποίηση του νεαρού Μενδρινού στο 83′ που αποτελεί προϊόν του συλλόγου.

 

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης Καλαγκάνης (83′ Μενδρινός), Λούκας, Αγοραστός, Μπακάλης, Σαββίδης, Γεωργιάδης (77′ Νομικός), Λαζαρίδης, Ζώνας (71′ Περιάλης), Γιονδης.

 

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος) Ράτζα, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Δημογιάννης, Τζιβίλογλου, Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Κασαπάκης, Κουρούπης, Δημητριάδης (90′ Ανδρίκος), Στεφανίδης.

 

Έπεσε στην ισοβαθμία η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ!

Η Χανιώτικη ομάδα τελικά δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε μετά την ήττα της με 2-0 από τον Ιωνικό και την νίκη του Ηλυσιακού επί του Ιάλυσου στην Ρόδο (0-2). Τα αποτελέσματα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής.

Related posts

Ανακοίνωσε Θεοδώρου (ΦΩΤΟ) νέο προπονητή τερματοφυλάκων ο Ατρόμητος Πειραιά μετά την θητεία των Κακαργιά και Θωμόπουλο-Τα συγχαρητήρια του συλλόγου στον νέο πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μπαταγιάννη

Abola Team 3

Ανανέωσαν Αρχοντούλης και Χειμωνέττος στον Ιάλυσο

Abola Team 3

Διακοφώτης: «Καμία εξέλιξη πριν τις 28 Φεβρουαρίου»

Γιώργος Ανανίδας