free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δικαίωση του Abola.gr: Η ΕΠΣ Πειραιά κάνει λόγο για την άνοδο και των δύο πρωταθλητών από την δική της Ένωση, την ΕΠΣ Αθήνας και την ΕΠΣ Μακεδονίας

Κάθε άλλο παρά τυχαία πριν από λίγες μέρες το Abola.gr είχε αναφερθεί στις πληροφορίες που υπάρχουν για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και των δύο πρωταθλητών από την ΕΠΣ Πειραιά, την ΕΠΣ Αθηνών και την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το θέμα αυτό επαναφέρει στο προσκήνιο η ΕΠΣ Πειραιά με ανακοίνωσή της μέσω της οποίας απευθύνει τα συγχαρητήριά της για την επιτυχία της ομάδας του Κερατσινίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει

 

Η  E.E. της Ε.Π.Σ. Πειραιά συγχαίρει την νικήτρια ομάδα του Σαββατιάτικου αγώνα μπαράζ, «Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ» για  την κατάκτηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Επίσης συγχαίρει την πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας Α.Π.Ο.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, για το ήθος της.

Πρέπει να γίνει γνωστό ότι η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Πειραιά σε συνεννόηση με τις την Ε.Π.Σ. Αθηνών  και  Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, απέστειλε το υπ΄ αρ. 1116 της 16/5/2017 έγγραφο – για δεύτερη φορά-προς της  Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ, όπου ζητά να γίνει άμεσα επανεξέταση του θέματος της ανόδου των δύο πρωταθλητριών ομάδων.

Θέμα για το οποίο η Π.Δ.Ε. είχε αναγνωρίσει με έγγραφο της την αδικία που επέφερε η προηγούμενη διοίκηση της  ΕΠΟ και υποσχέθηκε αποκατάσταση αυτής.

Επίσης με το υπ΄ αρ.1152 της 24/5/2017  έγγραφο, που απεστάλη προς την Ε.Π.Ο.  η Ε.Π.Σ. Πειραιά, γνωστοποίησε  ότι  στηρίζει την θέση του σωματείου μας Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ για την άνοδο των δευτεραθλητριών ομάδων – ειδικά στην περίπτωση που ομάδες της  Football League δεν θα πάρουν αδειοδότηση. 

Υπάρχει αισιοδοξία ότι τα θέματα αυτά θα συζητηθούν με θετική έκβαση στην προσεχή Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου.

 

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή  καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  (αγώνας της 27.5.2017 ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ) και το σωματείο ΑΣΧ  ΠΟΣΕΙΔΩΝ  (αγώνας της 28.5.2017 ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ).

*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της  Ένωσης  έως και 3 ημέρες από την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

 

*Σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε ο Χρήστος Θάνος ,μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε. Μοσχάτου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νικαίας- ευτυχώς έχοντας αποφύγει κάθε κίνδυνο.

Τα μέλη της Ε.Ε. της Ένωσης του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

 

 

 

Related posts

Τα πρωινά αποτελέσματα της Κυριακής (12/3) στον Πειραιά

Abola Team 3

Οι κλήσεις στις Μικτές Πειραιά για τους αγώνες της Τετάρτης (20/12) με τις αντίστοιχες της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής (Τετάρτη 26/4) στην Γ’ Πειραιά

Abola Team 3