free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο Τσιάκαλος με τον Αστέρα Χαϊδαρίου

Στην επέκταση της συνεργασίας του με το νεοσύστατο σωματείο των δυτικών προαστίων προχώρησε ο νεαρός και ιδιαίτερα φιλόδοξος  προπονητής.

 

 

Οριστικά με τον Βασίλη Τσιάκαλο στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί και την επόμενη περίοδο ο Αστέρας Χαϊδαρίου στα δύσβατα μονοπάτια της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Ο νεαρός και ιδιαίτερα φιλόδοξος τεχνικός, ο οποίος φέτος οδήγησε το νεοσύστατο σωματείο των δυτικών προαστίων σε μία αξιοπρόσεκτη πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τέταρτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας μετά από διαδοχικές επαφές, που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη του συλλόγου, έδς τα χέρια κι αναμένετια να ηγηθεί του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. 

Κι όλα αυτά τη στιγμή, όπου φερόταν να είχε στα χέρια του προτάσεις από τρεις άλλους ερασιτεχνικούς συλλόγους της Αθήνας και του Πειραιά. Λίγη ώρα μετά την επίτευξη της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Βασίλης Τσιάκαλος άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» και τόνισε τα εξής: 

«Έμεινα στην ομάδα παρά το γεγονός ότι είχα στα χέρια μου προτάσεις από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών από την Αθήνα και τον Πειριαά. Ζύγισα με πολλή σκέψη τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης. Επειδή το οικοδόμημα του Αστέρα το έχτισα από μηδενική βάση και κυρίως με την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ώστε να εργαστώ σε κάποια ομάδα. Κι επειδή ο Πρόεδρος, ο γενικός αρχηγός και ολόκληρο το Δ.Σ. με εμπιστεύθηκαν από την πρώτη ημέρα., αποφάσισα να μείων και να συνεχίσω αυτό που άρχισα να χτίζω από τον Μάιο του 2016» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Τσιάκαλου, για να προσθέσει:

«Κι επειδή, ο Πρόεδρος ο γενικός αρχηγός και οι ποδοσφαιριστές μου τους θεωρώ οικογένεια, αποφάσισα ότι το καλύτεορ για εμένα θα ήταν να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Από τώρα ξεκινάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις υποθέσεις παικτών, που ενδεχομ΄νως να μας απασχολήσουν»

Φιλικό με τους Νέους Ευγένειας έδωσε ο Αστέρας Χαϊδαρίου, με τους οποίους αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Δάφνη Ταμπουρίων στο «Τ. Χαραλαμπίδης»

 

 

       

 

 

Related posts

Ματσάρα στο Ηράκλειο

Βασίλης Θεόκλητος

Συνεχίζει στο ρετιρέ ο Γκυζιακός (2-1)

Abola Team

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 0-1: Στιγμιότυπα και δηλώσεις

abola10