free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μαθήματα ήθους από τον ΠΟΨ: Με επιστολή στην ΕΠΣΑ και στον Πάνο Δημητρίου συγχαίρει όλους τους διαιτητές, όλα τα σωματεία του ίδιου ομίλου και όλης της Αθήνας για το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου

Μαθήματα ήθους πάνω απ’ όλα δίνει η διοίκηση του ιστορικού ΠΟΨ.

Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε επιστολή-ανακοίνωση προς την ΕΠΣΑ με την οποία συγχαίρει όλους τους διαιτητές που διαιτήτευσαν παιχνίδια της ομάδας αλλά και όλα τα σωματεία τα οποία συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο στην Β’ ΕΠΣΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Προς Ε.Π.Σ.Αθηνών

Υπόψη: Προέδρου Δ.Σ. κ.Παναγιώτη Δημητρίου

Κοινοποίηση Σωματείων: Π.Φαλήρου, Ολυμπιακού Ν.Λιοσίων ,Απόλλωνα Χαλανδρίου, Ελευθερούπολης,Αστέρα Ζωγράφου, Ατρόμητου Χαλανδρίου, Ιάσων Λιοσίων, Κολωνού, Αλσούπολης,Α.Ο.Ν.Α., Αττικού, Νεοπεντελικού, Άρη Χολαργού, Άτταλου Ν.Φ., Κορωνίδας.

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με την παρούσα, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμώς την Ε.Π.Σ.Αθηνών για την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας 20162017 και να δηλώσουμε την ικανοποίησή μας για το υψηλό επίπεδο απόδοσης όλων ανεξαιρέτως των διαιτητών των αγώνων μας, ως Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ.

Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που συναγωνιστήκαμε στον όμιλό μας για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν και τις στιγμές που ζήσαμε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια, τόσο στις ομάδες που προβιβάζονται στην Α’ κατηγορία, όσο και στις υπόλοιπες ομάδες που επάξια παρέμειναν στη Β’ κατηγορία.

Προτείνουμε, να ενδυναμωθεί κάθε ενέργεια όλων όσων ασκούν οιασδήποτε μορφής εξουσία για την αύξηση και βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, με γνώμονα την εξέλιξη των νέων παιδιών, ως αδιαπραγμάτευτη ελάχιστη βάση για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους.

Related posts

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Έδωσε τα χέρια με τον Έρβις Ζιάι

Abola Team

Κεραυνός Πετρούπολης: Έναρξη προετοιμασίας – προπονητικό τιμ

Abola Team 2

Χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελευθερούπολη και Αθηναΐδα.

Ρένος Γιαμπουράς