free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση 22/6 στην Δόξα Βύρωνα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η σημερινή διοίκηση στη Δόξα Βύρωνος γνωστοποιεί πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής αναλύοντας όλα τα δεδομένα υποστηρίζοντας ότι πλην της επιχειρηματικής ομάδας που έδωσε το παρών στην Γενική Συνέλευση δεν υπάρχει κάποιο άλλο ενδιαφερόμενο πρόσωπο να επενδύσει στο σύλλογο.

Και με δεδομένο λοιπόν ότι η επιχειρηματική ομάδα υποσχέθηκε το τριπλάσιο μπάτζετ και άνοδο στην Football League, γεγονός που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κατατεθεί από μισθωτούς ανθρώπους, οι ιθύνοντες του σωματείου συγκαλούντην Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 10.30 μ.μ. στην αίθουσα δημαρχείου την τρίτη κατά σειρά γενική συνέλευση.

Αναλυτικά, το κειμενο

Το ΔΣ της ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΟΣ θεωρεί ότι τα δύο τελευταία χρόνια ο σχεδιασμός της Διοίκησης Ζαχαρόπουλου (2015-16) και Καούκη (2016-17) και η υλοποίηση του από τους προπονητές κ.κ Ρόπα, Ζυγούρη,Σουλογιάννη ήταν απόλυτα επιτυχής και οδήγησε την ομάδα σε ψηλές βαθμολογικά θέσεις. Έχουμε την γνώμη ότι αυτός ο σχεδιασμός αυτή η πορεία θα έπρεπε να συνεχιστεί και η ομάδα να ανέβει κατηγορία-ιες χτίζοντας βάσεις από κάτω, οικονομικές και οργανωτικές βασιζόμενοι σε ποδοσφαιριστές νέους σε ηλικία, σε ποδοσφαιριστές από τις υποδομές της και με προπονητές που είναι πρόθυμοι αλλά και ικανοί να το κάνουν. Άλλωστε η εμπειρία της ομάδας μας διδάσκει ότι ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΣΜΟΣ αργά ή γρήγορα οδηγεί σε καταστροφές. Συνήθως γρήγορα. Στην τελευταία όμως συνέλευση της ομάδας την 12/6/17 εμφανίστηκε ενώπιον των φίλων της ΔΟΞΑΣ επενδυτική ομάδα αποτελούμενη από επενδυτικές εταιρίες, επιχειρηματίες, δικηγόρους, λογιστές με σκοπό να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Αυτό είναι ένα νέο δεδομένο. Οι επενδυτές εμφάνισαν ένα μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο υπερτριπλάσιο από αυτό που ρεαλιστικά μπορεί να συγκέντρωση ένα ΔΣ αποτελούμενο από μέλη της ομάδας. Παράλληλα δήλωσαν ότι σε 4 χρόνια θα έχουν την ομάδα στη Β’ Εθνική. Δύο χρόνια τώρα οι Διοικήσεις της ομάδας προσπαθούσαν σχεδόν μόνες τους. Μόνο ο Νίκος Κακογιάννης ήταν πραγματικά κοντά. Ακόμα και σήμερα, έξι εβδομάδες μετά τη πρώτη συνάντηση στο ΚΕΟΜΑ δεν είχε εμφανιστεί κανένας φίλος της ομάδας πρόθυμος να στηρίξει έμπρακτα ώστε να συνεχιστεί η πορεία των τελευταίων δύο ετών. Κατανοητό γιατί πρέπει να διαθέσει ώρες και να αναλάβει ευθύνες για να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι. Η εμφάνιση επενδυτών δικαιώνει το μεσσιανισμό. Δηλαδή το δεν κάνω τίποτα και περιμένω την άφιξη. Με την άφιξη επενδυτών, θεωρείται ότι « κόβουμε δρόμο για την άνοδο» και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από σκοτούρες δουλειά και ευθύνες. Η σύγκριση σε συνθήκες μάλιστα οικονομικής κρίσης μοιάζει συντριπτική. Αμφιβολίες, ερωτηματικά, δισταγμοί αλλά ανακούφιση και ελπίδες στο κόσμο της ΔΟΞΑΣ είναι λογικό να συνυπάρχουν. Η φαγωμάρα όμως και η γκρίνια απαγορεύονται. Η γνωστή επαγγελία πάντως είναι σαφής: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Την Πέμπτη 22/6/17 8 -10.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου θα γίνει η τρίτη κατά σειρά συνέλευση και θα ακολουθήσουν εκλογές για το νέο ΔΣ της ΔΟΞΑΣ. Καλούμε όλους τους φίλους της ΔΟΞΑΣ να παρευρεθούν. Το ΔΣ 15/6/17

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (16/9 και 17/9) σε Κύπελλο και στην Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Τα ματς του Σαβ/κου στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (16/3)

Abola Team