free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσε με τον Αγ. Ιερόθεο ο Μιχάλης Κατσίκιας

Ανανεώνουν την συνεργασία τους ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες του Αγ. Ιεροθέου η παρουσία των οποίων θεωρείται πολύτιμη και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση για τον πολυσύνθετο μπακ-χαφ, Μιχάλη Κατσίκια ο οποίος στο ραντεβού που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε ώστε να φοράει και τη νέα σεζόν την ‘κιτρινόμαυρη’ φανελα. Ο Κατσίκιας που αποκτήθηκε πέρυσι στη χειμερινή μεταγραφή περίοδο έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό συνέβαλε τα μέγιστα με τις εμφανίσεις του στην πορεία της ομάδας, με την ανακοίνωση του συλλόγου να αναφέρει το εξής:

Ο ΑΟ Άγιος Ιεροθεος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστη, Μιχάλη Κατσίκια. Ο εμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας που μπορει να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα της επίθεσης συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλογου και οι δυο πλευράς συμφώνησαν προκειμένου να χαράξουν το ίδιο μονοπάτι την επόμενη αγωνιστική σεζον. Ο Κατσικιας παρότι αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν απο τους πολυτιμοτερους παικτες της περσινής σεζον συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεια της ομαδας. Αξίζει να σημειωθεί οτι πέρα απο τον Άγιο Ιεροθεο, ο παίκτης της ομαδας μας εχει περάσει απο τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, τον Πανελευσινιακό αλλα και τον Ιωνικό όπου διετέλεσε και αρχηγός.

Related posts

Ο Κοτίδης νέος πρόεδρος στον Αλμωπό Αριδαίας

Abola Team 2

Χειρουργηθηκε ο Νικηφόρος στην Επισκοπή

Abola Team 2

Με τεχνικό δίδυμο τους Γ. Νούλα-Σ. Πέτρου το Λουτράκι

Abola Team 3