free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με απόλυτη επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Αήττητου Σπάτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ομάδας του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.

Μέσα σε ένα όμορφο κλίμα με παρόντες τα περισσότερα από τα μέλη του συλλόγου , μελών του ΔΣ του Δήμου Σπάτων, παλαιών Προέδρων , παραγόντων αλλά και φιλάθλων της ομάδας.
Η Γ.Σ. ξεκίνησε με τον Πρόεδρο κο Παναγιώτη Αντωνόπουλο που καλοσώρισε όλους και στην συνέχεια προχώρησε στην εκλογή Προεδρείου προτείνοντας τους κους Γιώργο Λίγκο για Πρόεδρο και Ευάγγελο Καλογερά για Γραμματέα οι οποίοι ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. κάλεσε τον κο Π. Αντωνόπουλο για τον Διοικητικό Απολογισμό.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (Παν. Αντωνόπουλος)

Μετά από πολλές δυσκολίες καταφέραμε να φτάσει η ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κάτι που το καταφέραμε με την συμπαράσταση του κου Νίκου Κατσιγιάννη που χωρίς την παρουσία του και την βοήθεια του δεν θα τα είχαμε καταφέρει λόγω της Οικονομικής Κρίσης. Παρ΄ όλες τις διαφωνίες καταφέραμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να φτάσουμε ως εδώ . Σαν ΔΣ ολοκληρώσαμε τον κύκλο μας και ήρθε η ώρα να αφήσουμε την σκυτάλη σε νέους ανθρώπους να προχωρήσουν και να υλοποιήσουν το ΟΝΕΙΡΟ κ ΟΡΑΜΑ του Νίκου Κατσιγιάννη και να σταθούμε και εμείς όλοι δίπλα τους και να βοηθήσουμε όσο κ όπως μπορούμε. Ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ που άφησαν τις δουλειές και τις οικογένειες τους πολλές φορές για να είναι κοντά στην ομάδα.
Εύχομαι στον Νίκο Κατσιγιάννη και το νέο ΔΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ( Παν. Φράγκος)
Ξεκινώντας ο κος Φράγκου τον Οικονομικό Απολογισμό αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία με τον ΔΗΜΟ , τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ καθώς και τους Υπευθύνους του Γηπέδου και στην συνέχεια τόνισε ότι ο βασικός παράγων των Οικονομικών της ομάδας ήταν ο κος Νίκος Κατσιγιάννης που χωρίς την παρουσία του τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Μεγάλη βάση δώσαμε καΙ στις Ακαδημίες προσπαθώντας για το καλύτερο. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα έσοδα και έξοδα της ομάδας με αριθμούς και κλείνοντας ευχαρίστησε τον ΔΗΜΟ κ τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ για την βοήθεια τους.
Με το κλείσιμο των Απολογισμών εκπρόσωποι γονέων τον Ακαδημιών κατέθεσαν Επιστολή με την οποία ζητούσαν την παραμονή του Προπονητή κ Υπευθύνου των Ακαδημιών κου Προκόπη Καραγιάννη κάτι όμως που το απάντησε αμέσως ο κος Νίκος Κατσιγιάννης λέγοντας ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του προπονητή κου Προκόπη Καραγιάννη οπότε και δεν υπήρχε λόγος της επιστολής αυτής.
Ο Προεδρος της Γ.Σ. έδωσε τον λόγο σε όσους είχαν να μιλήσουν για θέματα που αφορούν την ΓΣ και τον λόγο ζήτησε ο κος Δημητρης Καλυβιώτης παλιός Πρόεδρος της ομάδας και έθεσε θέμα την μεταφορά των Αθλητών των Ακαδημιών σε διάφορες αποστολές κ ζήτησε με την συνεργασία του Δήμου αν είναι εφικτό να υπάρχει Πούλμαν και όχι ιδιωτικά Ι.Χ. για την ασφάλεια τους και εκεί έκανε παρέμβαση και ο κος Προκόπης Καραγιάννης λέγοντας ότι υπάρχει θέμα όχι μόνο για τους αγώνες αλλά δεν υπάρχει κ γήπεδο για τις προπονήσεις των Ακαδημιών με το να συμφωνούν όλοι ότι υπάρχει θέμα γηπέδου που αναγκάζει την βασική ομάδα και τις Ακαδημίες να περιφέρονται σαν τους Τσιγγάνους να βρουν γήπεδο για προπόνηση η ακόμα και για αγώνες των Ακαδημιών και έδωσε την αφορμή στην κα Ελένη Φράγκου Δημοτική Σύμβουλο να τονίζει ότι είναι απαράδεκτο να δίνουμε το γήπεδο στην ΑΕΚ και ΟΧΙ στα δικά μας παιδιά και όπως ανέφερε το πλείστον των Δημοτικών Συμβούλων δεν συμφωνούν με την απόφαση αυτή.
Δεν υπήρχαν άλλοι ομιλητές και ο Πρόεδρος της Γ.Σ. ζήτησε να ψηφιστούν οι Απολογισμοί οι οποίοι ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ.
Πριν περάσουμε στην εκλογή του νέου ΔΣ πήρε τον λόγο ο κος Νίκος Κατσιγιάννης.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας μας γιατί το 1 ½ χρόνο που είμαι στην ομάδα με υποδέχτηκαν σαν παλαιό μέλος , όλο τον κόσμο του ΑΗΤΤΗΤΟΥ Φιλάθλους, Χορηγούς, τον Δήμο για την μέχρι στιγμής συνεργασία, τον Αθλητικό Οργανισμό με ένα γήπεδο κόσμημα και σε αυτό τον 1 ½ χρόνο όλα πήγαν καλά. Θα βρεθεί λύση και για το θέμα της ΑΕΚ γιατί τέτοιες συμμετοχές όπως ακόμα και με τις προπονήσεις και τους αγώνες των Εθνικών ομάδων είναι διαφήμιση για τον ΔΗΜΟ κ την ΠΟΛΗ μας αλλά και τον ΑΗΤΤΗΤΟ. Για την ομάδα δεν υπάρχουν πολλά να πούμε , η πορεία της και μόνο τα λέει όλα. Υπόσχομαι ότι ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ θα έχει μία πολύ καλή πορεία στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ με πολλούς και αξιόλογους παίκτες που θα γίνουν η αφορμή για την καλή πορεία της ομάδας. Πρόταση μου ήταν να μείνει το ΔΣ ως έχει και να μην αλλάξει όμως όπως είπαν θα ήθελαν δώσουν την θέση τους σε νέο σχήμα, όμως θα είναι όλοι κοντά στην ομάδα οπότε προχωράμε στο νέο αυτό σχήμα μου έχουν ήδη προταθεί πάνω από 20 άτομα , ήδη έχω κάνει μια λίστα με 6 υποψηφίους οι οποίοι λόγο της εμπειρίας τους θα με βοηθήσουν στο δύσκολο έργο και πορεία της ομάδας, είναι μέλη με εμπειρία σε Νομικά Θέματα , Θέματα Ανάπτυξης Ακαδημιών με γνώσεις μεγάλων κατηγοριών και σε Θέματα ΕΠΟ κλπ. Πέρα όμως από αυτά τα άτομα θέλω και τοπικά μέλη με τα οποία θα στηρίξουμε την ομάδα και ζητώ να μπουν στο ΔΣ και να δώσουμε όλοι μαζί ΩΘΗΣΗ στην ομάδα μας και παρακαλώ να δηλώσουν όσοι θέλουν. Σας ευχαριστώ πολύ όλους .
Μόλις τελείωσε την ομιλία του ο κος Νίκος Κατσιγιάννης δήλωσαν τον ενδιαφέρον τους για μέλη τακτικά οι κοι Ιωάννης Τούντας , Αναστάσιος Μπίμπιζας και Γεώργιος Ίσσαρης, για Αναπληρωματικά Μέλη οι κοι , Χρήστος Μαργέτης, Δημήτριος Γεώργας και Μάριος Κατσούλης και το νέο ΔΣ έλαβε την εξής Σύνθεση
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1) Εμμανουήλ Βλαχάκης
2) Στυλιανός Κωτσιόπουλος
3) Δημήτριος Μητρογιάννης
4) Σεραφείμ Μπατσιάκος
5) Ξενοφών Κουτρούμπας
6) Σεραφείμ Ράπτης
7) Ιωάννης Τούντας
8) Αναστάσιος Μπίμπιζας
9) Γεώργιος Ίσσαρης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1) Χρήστος Μαργέτης
2) Δημήτριος Γεώργας
3) Μάριος Κατσούλης
ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1) Ιωάννης Σούντρης
2) Φίλιππος Μάρκου
3) Ευάγγελος Μάσκουλης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1) Βασίλειος Κουλοχέρης
2) Γιάννης Χουντάσης
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ .

Την ΓΣ τίμησαν με την παρουσία τους
Τα μέλη του ΔΣ, παλαιοί Πρόεδροι (Δημ. Σιδέρης, Δημ. Καλυβιώτης, Χρ. Κώνστας, Ιωάν. Σούντρης, Ιωάν. τούντας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές διακρίναμε τους( Χρ. Γεωργάκη, Αν. Μπίμπιζα, Αναστ. Μάρκου, Παν. Κουλοχέρη, Φιλ. Μάρκου, Γ. Βασιλείου, Παν. Αδαμ, Γ. Λίγκο, Κ. Ράπτη) από τον Δήμο το Αντ/ρχο Σωτ. Δούρο τα μέλη Ελ .Φράγκου , Γ.Ισσαρη και συγν’ωμη αν καποιος δεν είδε το όνομα του εδω.

Πριν κλείσει η ΓΣ ο Πρόεδρος κος Γ. Λίγκος κάλεσε τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κο Διονύση Φράγκο να πει δύο λόγια ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο απερχόμενο ΔΣ για όσα πρόσφεραν στην ομάδα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Αναφέρθηκε στο γήπεδο και τόνισε ότι το γήπεδο θα συνεχίσει να είναι στην καλή κατάσταση , έχουμε προχωρήσει όπως τόνισε τα σχέδια για το βοηθητικό γήπεδο στον χώρο του Εκπτωτικού Χωριού καθώς επισκευές στο ήδη υπάρχων και την κατασκευή εξέδρας για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και καλή πορεία στην ομάδα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ.
Η Γενική Συνέλευση έκλεισε με το παρατεταμένο χειροκρότημα ΟΛΩΝ και την ευχή , ΑΗΤΤΗΤΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Related posts

Γ εθνική : Το πρόγραμμα του 8ου ομίλου

admin

Με υψηλές βλέψεις ο Εθνικός την νέα χρονιά

Ρένος Γιαμπουράς

Την Παρασκευή (1/9) το ΠΑΝΟΜ-Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2