free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Διαζύγιο» με Νικολακόπουλο!

Στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων προχώρησε ο έμπειρος προπονητής.

 

 

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων ο Νίκος Νικολακόπουλος. 

Ο υποβιβασμός στην Γ’ ΕΠΣΑ  που ήρθε μετά από πέντε … τελικούς παραμονής ώθησε τον έμπειρος προπονητή στην απόφαση να αποχωρήσει από τα ηνία του συλλόγου, κρίνοντας ότι αυτή η απόφαση ήταν η πλέον ενδεδειγμένη για το καλό της ομάδας την δεδομένη χρονική στιγμή.  

Μετά από συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες του σωματείου, τους εξωτερίκευσε την επιθυμία του να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ώστε η ομάδα να μπορέσει να κάνει ξεκάθαρα το σχεδιασμό της για την νέα περίοδο. Κι όαλ αυτά ενώ επίκεινται αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την επόμενη εβδομάδα. 

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ο Νίκος Νικολακόπουλος τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής: 

 «Έπειτα από πολύ ώριμη σκέψη έκρινα ότι θα ήταν προτιμότερο την δεδομένη χρονική στιγμή,να μη συνεχίσω στην ομάδα. Στη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο Χρήστο Μπογδάνο και τον Γενικό Γραμματέα Λευτέρη Παπαδάκη, τους μετέφερα την επιθυμία μου να αποχωρήσω, με δεδομένο ότι την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν κρίσιμες εκλογές, ώστε η ομάδα να κάνει άνετα το σχεδιασμό της για την νέα σεζόν. Θ αήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους για τη άψογη συνεργασία που είχαμε. Τους ποδοσφαιριστές μου, τον άμεσο συνεργάτη και γυμναστή Βασίλη Κυριακίδη, τον γενικό αρχηγό Γιάννη Καμενίδη, όλους» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει: 

«Ήρθα μεσούσης της σεζόν , σε μία πολύ δύσκολη καμπή για το σωματείο και καταφέραμε ουσιαστικά σε αυτό το διάστημα που συνεργαστήκαμε να κάνουμε τη υπέρβασή μας και να φτάοσυμε στο σημείο να διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες την παραμονή μας στην Β’ Κατηγορία. Εύχομαι ολόψυχα στην Ελπίδα Αγιων Αναργύρων να υλοποιήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη περίοδο και να επενδύσει πολλά στα αξιόλογα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου»

 

 

  

Related posts

Η Νέα Ιωνία 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων εκτός στο Κύπελλο

Abola Team 2

Ο Γιάννης Τζέλης “Στις Γειτονιές της Αθήνας”

abola10

Πένθος στο Ηράκλειο για την απώλεια του Ανδρέα Δαυίδ

Abola Team 2