free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Τερεκανίδη!

Την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα ανακοίνωσε ο Άγιος Δημήτριος ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Γιάννη Τερεκανίδη πραγματοποίησε ο Άγιος Δημήτριος! 

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Μανώλης Τζινευράκης και οι στενοί του συνεργάτες συμφώνησαν σε όλα με τον 26χρονο υψηλόσωμο τερματοφύλακα και από τους κορυφαίους και πιο εξελίξιμους των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Αθήνας ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια 

Το νέο απόκτημα των «κυανέρυθρων» πέρυσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου στην Ηλιούπολη, με την οποία ήταν βασικός σ’ όλα τα παιχνίδια, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στη Μαρκό. 

Επίσης,ο Τερεκανίδης έχεινα επιδείξει θητεία σε Αίαντα Σαλαμίνας, Προοδευτική. Αστέρα Βάρης, Εθνικό Πειριαά, Βύζαντα Μεγάρων Κερατσίνι, ΑΕ Περάματος και Άγιο Ιερόθεο. 

Η ένταξη του Τερεκανίδη απογείωσε στα ύψη την ψυχολογία όλων και πολύ περισσότερο του προπονητή Αντώνη Καρπούζα, ο οποίος δήλωσε στο «Αbola.gr» τα εξής:

 «Αποκτήσαμε έναν πολύ αξιόλογο πορτιέρο, ο οποίος έχει όλες τις προδιαγραφέςνα μας ενισχύσει σημαντικά και να συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων με τον Θόδωρο Ρούσσο. Οι εξαιρετικές και «γεμάτες» από συμμετοχές σεζόν που έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του ,όπως επίσης και τα πλούσια σωματικά του προσόντα, αποτελούν πολύ θετικό προάγγελο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

  «Η διοίκηση του Μανώλη Τζινευράκη έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών για την επόμενη σεζόν. Ήδη εξετάζουμε τρεις περιπτώσεις πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών , που καλύπτουν τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του επιτελικού μέσου και του σέντερ φορ, οι οποίοι θα έχουν όλα τα εχέγγυα να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο και να πλαισιώσουν ιδανικά το πολύ νεανικό μας ρόστερ». 

 

Τρίτοι στο Θουκιδίδειο οι Νέοι

 Εξαιρετικά δείγματα γραφής άφησε ομάδα Νέων της «Μπάρτσα» κατακτώντας την ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση στο «Θουκιδίδειο» τουρνουά, νικώντας στα πέναλτι στον μικρό τελικό την αντίστοιχη ομάδα της Γιουβέντους (1-1 κ.α.) 

Οι ταλαντούχοι παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών ανέδειξαν την εκπληκτική δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες στην ομάδα και μάλιστα ορισμένοι απ΄αυτούς πρόκειται να απορροφηθούν στην ανδρική ομάδα.

 

 

 

 

 

Related posts

Χατζηαλέξης: «Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει!»

Kώστας Παλαιολόγος

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (19 και 20/5) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Σφράγισε το εισιτήριο ο Μικρασιατικός / Εθνικός Αστέρας (2-0)

Abola Team