free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Φουλάρει» για επιθετικό και στόπερ

 

 

Δυνατά για την απόκτηση δύο αξιόλογων παικτών κινείται ο Αστέρας Ζωγράφου.

 

 

Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν για τον Αστέρα Ζωγράφου οι επόμενες ημέρες όσον αφορά την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ σε θέσεις, όπου έχει εντοπιστεί η αναγκαιότητα ενδυνάμωσης 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός κλασσικού φορ, που θα ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες, όπως επίσης κι ενός στόπερ, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει τον ηγέτη της οπισθοφυλακής. 

Οι επαφές με τους παίκτες που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. 

Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς αναφερόμενος στην διαμόρφωση του ρόστερ που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα της Β’ ΕΠΣΑ την ερχόμενη σεζόν τόνισε στο «Αbola.gr»: 

«Ο βασικός κορμός  θα μείνει αναλλοίωτος, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες που ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν έχουν ήδη ανανώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας. Περιμένουμε μόνο δύο περιπτώσεις παιδιών που σπουδάζουν και δεν ξέρουμε πού μπορεί να πετύχουν. Από εκεί κι έπειτα θα επιδιώξουμε να ενισχυθούμε κυρίως στη θέση του φορ και τουκεντιρκού αμυντικού» 

 

Σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Αίγιο και ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Πέμπτη 22 Ιουνίου, πρόκειται να συμμετάσχει η παιδική ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου

Related posts

Tην Κυριακή 6/9 διεξάγονται 22 ματς για το Κύπελλο ΕΠΣΑ

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Τα Σημερινά (6/10) Αποτελέσματα του Κυπέλλου

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά (30/10/22) αποτελέσματα

Abola Newsroom