free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Η Αικατερίνη Νικολάου πρόεδρος στον Αστέρα Μαγούλας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μαγούλας μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθηκαν.Τον προεδρικό θώκο αναλαμβάνει η Αικατερίνη Νικολάου.

Το νέο Δ.Σ αποτελείται από τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αικατερίνη Νικολάου ΑΝΠΡΟΕΔΡΟΣ : Νικόλαος Αλμπάνης ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ματίνα Σαμπάνη ΤΑΜΙΑΣ & ΥΠΕΥΘ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ: Μέγας Καραμπίνης ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΙ : Γεώργιος Ηλιόπουλος, Ιωάννης Αδάμ, Ιωάννης Κορωναίος ΓΕΝ. ΕΦΟΡΟΙ : Ιωάννης Ρόκας, Βασίλειος Στάθης ΥΠ. ΔΗΜΟΣ. ΣΧΕΣΕΩΝ : Γεωργία Καρβούνη

 

Τα «ηνία» του σωματείου ανέλαβε ξανά μια δραστήρια κυρία παίρνοντας την σκυτάλη -ιστορικά- από την δραστήρια και καταξιωμένη τότε πρόεδρο την κ. Βασιλική Ρόκα όπου επί της προεδρίας της, η ομάδα ανέβηκε κατηγορία. Η νέα πρόεδρος πλαισιώνετε και από δύο ακόμα κυρίες όπου ανέλαβαν και αυτές καίριες θέσεις στο ΔΣ. Τα μέλη του ΔΣ βασιζόμενα στην περσινή πορεία της ομάδος, όπου τα αποτελέσματα αξιολογούνται ανάλογα και ως συμπεράσματα πλέον, θα αποτελέσουν το «εναρκτήριο λάκτισμα» για το μέλλον του συλλόγου. Τα συμπεράσματα αυτά αναλύονται ήδη λεπτομερώς και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι ανάλογες συναντήσεις για την διάρθρωση της ομάδας στον αγωνιστικό τομέα.

Ο σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος και με κάποιες στοχευμένες κινήσεις βελτιωτικού χαρακτήρα στους τομείς που απαιτούνται, είναι μαθηματικά σίγουρο ότι φέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα ….. Βασιζόμενοι πάντα στα φυτώρια του συλλόγου, όπου η δουλειά που γίνετε εκεί, εδώ και πολλά χρόνια είναι αναγνωρισμένη.

Related posts

Τα πλήρη αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (3/3) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (29/4) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Ο Σάκης Βερούτης αντί του Μίχα στον Ακράτητο

Abola Team 3