free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επαφές με Δρακόπουλο και Παπαματθαιάκη ο Ηρόδοτος-Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Κασσαπάκης

Ο Ηρόδοτος εντός της βδομάδας αναμένεται να «κλείσει» το θέμα προπονητή.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λευτέρη Βασιλειάδη στον Ηρόδοτο.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού φαίνεται οτι έχει ψηλά στην λίστα του, τον Αντώνη Δρακόπουλο και τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει την ομάδα και κάποιος τεχνικός του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει .Σε κάθε περίπτωση το θέμα αναμένεται να «κλείσει» άμεσα.

 

Σήμερα. Δευτέρα 03/07, ξεκινάει το καλοκαιρινό αθλητικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5-16 ετών στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος. Όσα παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται στις 18:30 στο γήπεδο του Ηροδότου στην Ν.Αλικαρνασσό.Όσοι δεν προλάβουν και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να καλέσουν στο 2810 245941, 6947218480 για περισσότερες πληροφορίες.

 

O Ηρόδοτος θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και τις τελευταίες ώρες εντείνει τις προσπάθειες του για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Prismasport» η ομάδα της Νέας Αλικαρνάσσού έχει στό στόχαστρο της τον 23χρονο μέσο Χρήστο Κασαπάκη που ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του ΠΟΑ για να μεταπηδήσει στη συνέχεια σε Παναθηναϊκό, Εργοτέλη, Ερμή Ζωνιανών Καβάλα με τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Ρόδο.
Προκειται για έναν βραχύσωμο μέσο με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ο οποίος σε περιπτωση που αποκτηθεί θα προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Related posts

Κάρτα διαρκείας για τον ΠΑΟ Ρουφ

admin

Κάλεσμα για να παραμείνει…αήττητος στον Αήττητο!

Abola Team 2

Κοιτάζει ποδοσφαιριστή απο Super League ο Ηρόδοτος

Abola Team 2