free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη δια πυρός και σιδήρου ο Φωστήρας με 1-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δια πυρός και σιδήρου χρυσό τρίποντο πήρε ο Φωστήρας κερδίζοντας στην έδρα του με σκορ 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Το χρυσό γκολ με το οποίο πήρε το υπερπολύτιμο τρίποντο ο Φονέας πέτυχε στο 44′ ο Σίμωσης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Δωροβίνης σε ανατροπή του στην περιοχή την στιγμή που τσίμπησε την μπάλα από τους αντιπάλους του.

Οι δυο ομάδες κυνήγησαν την ουσία και ο Φωστήρας φάνηκε να είναι καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στο 3′ ο δεύτερος βοηθός Κορωνάς από τον Πειραιά κακώς υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Καλογιάννη που έβγαινε μόνος του αφού ο επιθετικός του Φωστήρα ξεκίνησε την προσπάθειά του φεύγοντας πίσω από τους αμυντικούς της Κρητικής ομάδας.

Στο 26′ σε θεαματικό βον πλανέ αουτ του Σίμωση η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 85′ ο Σκάρος του Φωστήρα που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Από τον Φωστήρα του Πάρη Ανδράλα διακρίθηκαν επίσης οι Σίμωσης, Καλογιάννης, Α. Κωνσταντινίδης και από τον ΟΦ Ιεράπετρας του Γιάννη Μάγγου οι Παπαδόπουλος, Ουζούνογλου.

Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο βετεράνος άσος Χρήστος Πολύζος και το στέλεχος της ΕΠΣΑ Στέλιος Ευστρατίου.

Σαστισμένος φάνηκε σε ορισμένες φάσεις ο διαιτητής Ωραιόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ενώ πολύ καλός ήταν ο πρώτος βοηθός Παγουρτζής από τον Πειραιά.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης(74′ Παπανικολάου), Α. Κωνσταντινίδης(87′ Διαμαντόπουλος), Σκάρος, Σίμωσης, Δωροβίνης(61′ Χουστουλάκης), Καλογιάννης(78′ Πρίκας).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης(61′ Χριστοφάκης), Καραγιάννης(64′ Δερμιτζάκης), Μέγγας(86′ Πετάσης), Τσελέπης, Μπιταξής, Μπλέντι Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιαττά, Παπαδόπουλος, Κορέτα(88′ Κορομηλάς).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κηφισιά-Αμφίλοχος, Θύελλα Ραφήνας-Πανσαμιακός και ο ΟΦ Ιεράπετρας με την Καβάλα έβγαλε η κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών-Σε ουδέτερο γήπεδο στις 20/5 οι αγώνες

Abola Team 3

Τον 26χρονο μέσο Άκη Σαμιώτη απέκτησε ο Ατρόμητος Πειραιά

Abola Team 3

Επαναλειτουργεί ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αήττητου Σπάτων

Abola Team 3