free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σίφουνας… η Ένωση Αγ. Αναργύρων, 4-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Σπουδαία εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των Αγίων Ανάργυρων με 4-0 κόντρα στον Κέντραυρο Βριλησσίων. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Κετσετζόγλου όπου πέρασε αλλαγή και σημείωσε δύο τέρματα. 

Οι γηπεδούχοι από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους και έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία στο 4′ με τον Νταουτάϊ από δεξιά να κάνει συρτό σουτ τον Μπάτσα να αποκρούει και τον απερχόμενο Μαρίνου να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 16′ ο Νταουτάϊ που ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα πάλι από δεξιά πάτησε περιοχή όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 24′ η μοναδική καλή των φιλοξενουμένων όταν ο Μπότσι ύστερα από κόρνερ του Κουτσούβελη βρέθηκε αμαρκάριστος αλλά το σουτ που έπιασε στην κίνηση πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μέσα σε ένα δίλεπτο σκόραραν δύο φορές. Αρχικά στο 32′ ο Γκεμίσης μέσα από την περιοχή με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ και εν συνεχεία ο Νταουτάϊ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πάλι με σουτ, μέσα από την περιοχή. 

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού συνέχισε την καλή κυκλοφορία στον χώρο του κέντρου, δεν απειλήθηκε και κατάφερε να χτυπήσει στην κόντρα δύο φορές, καθώς ο Κένταυρος ανέβασε ψηλά την άμυνά του. Σκόρερ εις διπλούν ο Νίκος Κετσετζόγλου, ο οποίος με εξαιρετικά τελειώματα στο 66′ και στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ξανά στην κορυφή οι γηπεδούχοι με “συγκάτοικο” τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Άγιοι Ανάργυροι : Χανιώτης, Αποστόλου, Κολλιάκος, Παραράς, Καλογερής (76′ Κοκαβέσης), Σταυρόπουλος (73′ Μαρούσης), Μαρίνου (66′ Καυτρούλης), Γκεμίσης, Νταουτάϊ (64′ Κετσετζόγλου), Αλημπάς, Παπαδόπουλος

Κένταυρος Βριλησσίων : Μπάτσας, Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Κολιός, Αλβανός, Ελεζάϊ, Θεοδωρίδης (46′ Κωνσταντάκης), Κουλιούρης (46′ Ένσι), Δέτσης (64′ Τσιπούρας), Μπότσι (70′ Καλουτσάς), Σκεντέρι 

Related posts

Παπαρούνης: «Προχωράμε βήμα- βήμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε τους Τζαφάι και Βασιλάκο ο Άρης Βασιλάκος

Kώστας Παλαιολόγος

Έσπασε το αήττητο της Ηλιούπολης ο Απόλλων Χαλανδρίου!

abola10