free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μοιρασιά στην Αλεπότρυπα, τρία δοκάρια η Πέυκη που έμεινε στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς με την Αθηναϊδα

Σε ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι, Αθηναϊδα και Πεύκη τα έδωσαν όλα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο, 1-1. Άτυχη η Πεύκη καθώς είχε τρία δοκάρια.

Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έλεγχαν τον χώρο του κέντρου και τον ρυθμό. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 5′ όταν ο Τζήμας από καλή θέση, εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Μπίφσα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 20′ η ομάδα της Κυψέλης άνοιξε το σκορ όταν ο Τσέλικας, με πολύ ωραία σέντρα πίσω από το κέντρο, βρήκε τον Ράπι, και ο τελευταίος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ. Από αυτό το σημείο και έπειτα η Πεύκη που πήρε τον έλεγχο στο παιχνίδι προσπάθησε να αντιδράσει και στο 35′ απείλησε με τον Λούμη να σούταρει ύστερα από κόρνερ του Ρώσση και τον Τζήμα να σώνει πάνω στην γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρώσση σούταρε έξω από την περιοχή με τον Κοντογεώργο να διώχνει εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα και με την μπάλς έπειτα να χτυπάει στο οριζόντιο, γλυτώνοντας μια σίγουρη παραβίαση για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο στροφές, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν στο 52′ ο Πετράκης σέντραρε ο Χρήστου βρέθηκε σε θέση βολής όμως έστειλε την μπάλα ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Κοντογεώργου. Στο 60′ ο Χρήστου βρέθηκε τετ α τετ όμως ο Κοντογεώργος εκ νέου έσωσε την ομάδα του, διώχνοντας με τα πόδια. Στο 68′ ήρθε η δικαίωση για την ομάδα της Πεύκης, όταν ο Ρώσση εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζήμας σημείωσε αυτογκόλ άθελά του έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του για το 1-1. Η Πεύκη συνέχισε να πιέζει για την ολική ανατροπή και στο 71′ ύστερα από κόρνερ ο Λούμης σούταρε από την γωνία της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Την τελευταία φάση πάντως την έχασε η Αθηναϊδα με τον Ράπι να βγαίνει τετ α τετ και ο Μπίφσας να σώζει με τα πόδια και με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει. Ο Ανδρέου της Πεύκης ήταν και πάλι από τους κορυφαίους του αγώνα.

Αθηναϊδα : Κοντογεώργος, Τσέλικας, Πανταζόπουλος (83′ Αλεπιάν), Ρόκος, Μπαρμπαδήμος, Κανδαλέπας, Ράπι, Γκοργκολής (56′ Αντωνίου), Μάντεσης (60′ Κονιτόπουλος), Φίλος (67′ Βαγγέλης), Τζήμας

Πεύκη : Μπίφσας, Παππάς (81′ Μακρυνικόλας), Τζαφέρης (83′ Αγγελόπουλος), Ανδρέου, Λούμης, Πέτσης, Αναστασίου (46′ Χρήστου), Κοντογιαννόπουλος, Πετράκης, Κουτούζης, Ρώσση.

Related posts

Μεγάλη νίκη οι Άγιοι Ανάργυροι, 1-0 τον Πανερυθραϊκό

Abola Team 3

Τζώτζης: «Οριακό το ματς με το Χαλάνδρι»

Kώστας Παλαιολόγος

Τον μεσοεπιθετικό Νίκο Χατζή απέκτησαν οι Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 3