free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με Κούρτι ο Άγιαξ Ταύρου που είχε τρία δοκάρια 1-0 την Χρυσούπολη-Οι παίκτες του Σήφη Βενάκη γιόρτασαν τη νίκη στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο Αντώνη Τσάτσο που είχε γενέθλια: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Έχοντας αντίπαλο τον αντίπαλο γκολκίπερ Ντελή που κατέβασε ρολά και έπιανε τα άπιστα αλλά και τα δοκάρια, ο Άγιαξ Ταύρου πέτυχε μια ακόμα νίκη αφού επικράτησε της Χρυσούπολης με 1-0.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Σήφη Βενάκη πέτυχε στο 55′ ο Κούρτι που σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με υποδειγματικό πλασέ από καταπληκτική ασίστ για όσκαρ του Μούτσα.

Στο 25′ σε φάουλ-δυναμίτη του Ερμάλ η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33′ από ασίστ του Ερμάλ ο Κούρτι έπιασε σουτ σε κοντινή απόσταση αλλά η μπάλα αποκρούστηκε αυτή την φορά στην άκρη της κάθετης δοκού.

Στο 45′ πάλι από τον μετρ του είδους από φάουλ του Ερμάλ η μπάλα αποκρούστηκε αυτή τη φορά από το κάθετο δοκάρι.

Στο 52′ οι του Άγιαξ Ταύρου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Σερδενέ ενώ στο 10′ ο Κούρτι από ασίστ του Μούτσα σούταρε αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Ντελής. Ο Ντελής είχε και πάλι τεράστια απόκρουση στο 63′ μετά από δύσκολο σουτ του Μούτσα ύστερα από φάουλ του Σερδενέ. Στο 88′ σε νέο δύσκολο σουτ του Ερμάλ απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Ντελής. Στο 47′ ο Παπαυγέρης της Χρυσούπολης που έκλεψε την μπάλα βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά απέκρουσε σωτήειια ο γκολκίπερ Βαβάκας. Πολύ καλός από τους νικητές ήταν ο Μούτσας που τον αποθέωσε όλο το γήπεδο όταν αντικαταστάθηκε από τον Καντέλι.

Καλός ο διαιτητής Μημίδης, καλοί και οι βοηθοί Βασιλειάδης, Θώμογλου.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του Άγιαξ Ταύρου επιφύλαξαν έκπληξη στον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου Άγιαξ Ταύρου Αντώνη Τσάτσο. Του έφεραν μια μεγάλη τούρτα γιορτάζοντας έτσι μαζί του τα γενέθλια που είχε το Σάββατο.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Βαβάκας, Σιώζος, Ανδρέου, Χριστόπουλος, Μπάλας, Γεωργίου, Ερμάλ, Σερδενές(77′ Μαριόλης), Μούτσας(92′ Καντέλι), Κτενάς(46′ Μακρής), Κούρτι(72′ Μπούρσαλης). 

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Ντελής, Βλαχόπουλος, Στρέμπας, Σαμπαζιώτης, Ντούλιας(75′ Τσίλης), Κωτσιάς, Μασούρης, Αλτσαντζής(64′ Σφακιωτάκης), Παπαυγέρης, Διονάτος, Μπάϊρας(89′ Μπογράκος).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Έξι ανανεώσεις ακόμα στον Π.Ο Αγίου Θωμά

Ρένος Γιαμπουράς

Λάμπρος Μπαλάφας (ΑΟ Καλαμακίου): “Τα τελευταία χρόνια η ομάδα κάνει ξανά αυτήν την προσπάθεια να βρεθεί εκεί που πραγματικά αξίζει”

Τάσος Ζαφειρίου