free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτησαν Λεάλ-Κατσικοκέρης-Τζανής στον Εργοτέλη

Η αβεβαιότητα για το αγωνιστικό μέλλον του Εργοτέλη, οδηγεί τους πρώτους παίκτες με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα στο να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με τους Σέρχιο Λεάλ, Νίκο Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή να αποδεσμεύονται από τους κιτρινόμαυρους.

Πρόκειται σίγουρα για σημαντικές απώλειες παικτών, οι οποίοι μολονότι είχαν όλη την καλή διάθεση να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον Εργοτέλη, βλέπουν τον χρόνο να περνά, και τις προτάσεις που έχουν δεχθεί να μην μπορούν να περιμένουν…

Μοιραία οι τρεις σημαντικοί της προσπάθειας της κρητικής ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαιριστές, θα αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ο Σέρχιο Λεάλ θέλει να μείνει στην Ελλάδα και δείχνει να έχει δεχθεί κρούση από αρκετές ελληνικές ομάδες, ενώ είναι προσώρας άγνωστο αν κάνει κίνηση να τον αποκτήσει ακόμα και ο ΟΦΗ.

Το ίδιο και για τον Νίκο Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή, οι οποίοι εντός των επόμενων ημερών θα επιλέξουν ανάμεσα στις ομάδες που τους είχαν προσεγγίσει. Το ίδιο με τους Λεάλ, Κατσικοκέρη και Τζανή, αναμένεται να γίνει σύντομα και με τους Σερζινιο και Ρουσάκη. Όλοι οι παραπάνω δεσμεύονταν ακόμα με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα μπορούσε μονομερώς να τους κρατήσει, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά του, όμως ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους, δέχθηκε να τους αποδεσμεύσει από τώρα…

Αναφορικά με το θέμα της προσπάθειας ανεύρεσης χρηματοδοτών προκειμένου να εξαντληθούν οι όποιες ελπίδες υπάρχουν για να συσταθεί ΠΑΕ και να μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League, εξελίξεις αναμένεται να έχουμε από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.


 

Related posts

Το πλάνο Ν. Παπαδόπουλου υλοποιείται στον ΟΦΗ

Abola Team 3

Ο Πέτρος Δημητρίου τεχνικός στον Αχαρναϊκό

Abola Team 2

Ο Πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφών Ρούσσης σήμερα στις 10.15 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου