free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Λιβέρη ο Ορφέας Αιγάλεω

 

 

 Την ένταξη του 23χρονου επιθετικού ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

Την πρώτη του φετινή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ορφέας Αιγάλεω. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών συνοικιών μετά από συντονισμένες κινήσεις ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον Γιάννη Λιβέρη, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την συμπολίτισσα ΑΕ Αιγάλεω. 

Το νέο απόκτημα του Ορφέα είναι 23 ετών και διακρίνεται για τις εκτελεστικές του ικανότητες. 

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, όπου μεταξύ άλλων είχε προπονητή και τον Θωμά Γράφα, ενώ ακολούθησε η «μετακόμιση» του στην ΑΕ Αιγάλεω με προπονητή τον Γιαννούλη Βέρρα. Ο Λιβέρης για δύο χρόνια απείχε από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω σοβαρών τραυματισμών και επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι, όπου μεταπήδησε στην Ιεράπολη. 

Με την φανέλα της Ιεράπολης αγωνίστηκε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας σημαντικό μερίδιο στην εκπληκτική πορεία της ομάδας στον δεύτερο όμιλο της Γ’ΕΠΣΑ και τηνιστορική της άνοδο στην Β’ Κατηγορία, όπου είχε 7 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2017 έως και το τέλος της σεζόν έπαιξε με την φανέλα της ΑΕ Αιγάλεω, από την οποία έμεινε ελεύθερος για να γίνει πλέον μέλος του ιστορικού Ορφέα Αιγάλεω.

 

 

 

 

 

Related posts

«Απέδρασαν» οι Ακαδημίες της Αγίας Ελεούσας

Kώστας Παλαιολόγος

Μιχάλης Καβαλιέρης τεχνικός σύμβουλος στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10

Σπανόμητρος ο δέκατος για τη «Μπάρτσα»!

Kώστας Παλαιολόγος