free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θέλουν Τζανή ο ΠΟΑ που άλλαξε ημερομηνία στην έναρξη προετοιμασίας και Ηρόδοτος

Ο έμπειρος αμυντικός αναζητάει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη.

Ο Μηνάς Τζανής έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη πριν από λίγες μέρες αλλά για λίγο καιρό θα είναι ακόμα χωρίς ομάδα.

Ήδη τις προθέσεις του έχουν βολιδοσκοπήσει αρκετές ομάδες με τον ΠΟΑ και τον Ηρόδοτο να είναι ανάμεσα σε αυτές σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr.

Βέβαια δεν αποκλείεται ο έμπειρος αμυντικός να βρεθεί και σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ ή και εκτός Κρήτης, αν και το δεύτερο είναι δύσκολο.

Σε κάθε περίπτωση ο Τζανής είναι περιζήτητος και εξελίσσεται σε «μήλον της έριδος» για τις ομάδες της πόλης. 

Αλλαγές ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο του ΠΟΑ στον προγραμματισμό της έναρξης της προετοιμασίας με την πρώτη προπόνηση που είχε αρχικά οριστεί για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, να μετατίθεται για μία εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου.

Όπως έγινε γνωστό, στις 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες… μετρήσεις στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και στη συνέχεια, την Δευτέρα 31 Ιουλίου θα ξεκινήσουν το… τρέξιμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ, αναφέρει: 

“Το τεχνικό επιτελείο του ΠΟΑ γνωστοποιεί πως η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για 31 Ιουλίου αντί για 24 που είχε αρχικά οριστεί. Παράλληλα, στις 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές μετρήσεις”. 

Πηγή: grandsport

Related posts

ΑΟ Θηβα και Αγιος Ιεροθεος εμειναν στο 0-0 στο φιλικο

Ρένος Γιαμπουράς

Και επίσημα τεχνικός διευθυντής ο Τσιαμπουρής στον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 3

Ηρόδοτος από ατσάλι – πρώτος και χωρίς να δεχτεί γκολ!-Mε την λευκή ισοπαλία έφυγε από το παιχνίδι στο Ελ Πάσο κόντρα στον γηπεδούχο Εθνικό: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε το ματς

Abola Team 3