free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηρόδοτος από ατσάλι – πρώτος και χωρίς να δεχτεί γκολ!-Mε την λευκή ισοπαλία έφυγε από το παιχνίδι στο Ελ Πάσο κόντρα στον γηπεδούχο Εθνικό: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε το ματς

Τρομερή εμφάνιση από τους παίκτες του Ηροδότου που πήραν πολύ πιο εύκολα το 0-0 από τον Εθνικό και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας πηγαίνοντας για τελικό ανόδου στα Σπάτα κόντρα στον Αήττητο.

Ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο γήπεδο έχοντας και την υποστήριξη των οπαδών του ωστόσο ο Ηρόδοτος αντέδρασε γρήγορα και μετά το πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Ήταν ξεκάθαρο πάντως ότι ο Ηρόδοτος δεν ήθελε να δώσει το δικαίωμα στον Εθνικό για να βρει ευκαιρίες στην περιοχή του Κασμερίδη. Ο τερματοφύλακας του Ηροδότου ήταν και ο πρωταγωνιστής της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά και εκείνος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε με καθαρό μυαλό, βελτίωσε ακόμα περισσότερο την αμυντική του λειτουργία με τους γηπεδούχους να μην δημιουργούν καμία φάση προς την περιοχή του Αλέξη Κασμερίδη. Η ομάδα της Αλικαρνασσού θα λέγαμε ότι έβγαλε πολύ ξεκούραστα το δεύτερο 45λεπτο με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα του Ηροδότου.

Στην πιο μεγάλη φάση του αγώνα, στο 16′ ο Εθνικός έφθασε κοντά στο γκολ από την κοντινή κεφαλιά του Κατσικοκέρη μετά από κόρνερ του Τεγούση. Επίσης δύο φορές οι του Εθνικού ζήτησαν πέναλτι. Συγκεκριμένα, στο 55′ ζήτησαν χέρι μέσα στην περιοχή και στο 63′ ανατροπή του Δωματά από τον Μπάμπη όμως ο διαιτητής Δεμερτζής έδειξε κόρνερ.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Κουρμπανας) Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Ρούσσης, Κρητικός, Κωνσταντινου, Τεγούσης (67′ Μισέλ), Δωματάς (83′ Μακρυγιάννης), Γκέσιος (52′ Κατίδης), Κατσικοκέρης, Παυλάκης.

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Κασμερίδης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Μπαλάφας, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (Καρατζαόγλου), Αργκιλέσι, Μωραϊτης (84′ Γαρεφαλλάκης), Μελισσόπουλος (89′ Καργιωτάκης), Ετοφ.

Το ματς παρακολούθησε διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημ. Μελισσανίδης, που κάθησε μαζί με τον προσωπικό φίλο του διοικητικό στέλεχος και χρηματοδότη του Εθνικού, Αλεξ. Καρυδόπουλο

Related posts

Πήρε το διπλό η Χαλκίδα!

Abola Team 2

Με Υφαντίδη η «πρώτη» του Διαγόρα

Abola Team 2

Ανανέωσε με Στάικο η Ερμιονίδα

Abola Team 2