free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Βόμβα» με Μαρουκάκη ο Αστέρας Αμαλιάδας!

Ο Αστέρας ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Ματθαίου Μαρουκάκη. Αφού παρά την πρόσφατη ποινικού είδους περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο Λημνιός στην καταγωγή παίκτης η διοίκηση προχώρησε στην ενεργοποίηση της συμφωνίας μαζί του.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του ικανότατου Έλληνα επιθετικού Ματθαίου Μαρουκάκη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη παρουσία σε ανώτερες κατηγορίες, ένας φορ ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα της Football League.  Καλωσορίζουμε στον Αστέρα Αμαλιάδας τον Ματθαίο Μαρουκάκη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα χρονιά».

* O 27χρονος επιθετικός (γεννηθείς τον Ιανουάριο του 1990) έχει ξεκινήσει από τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου Λήμνου, και στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Καλλιθέας, αρχικά στην ομάδα των Νέων (2007-2008) και έπειτα σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον στη Β’ Εθνική στην Καλλιθέα για πέντε χρόνια (από το 2008 ως το 2013, είχε 143 συμμετοχές πρωταθλήματος και 38 γκολ αντίστοιχα), Πανιώνιο (Σούπερ Λίγκα, το πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014 και 3 συμμ.), Ιωνικό (το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014), Παναχαϊκή (2014-2015, 29 συμμετοχές, 12 γκολ), Λάρισα (2015-2016, Β’ Εθνική και άνοδος στη Σούπερ Λίγκα, με 29 συμμετοχές και 12 γκολ συνολικά).

Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στη Λάρισα (Σούπερ Λίγκα) έχοντας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος 5 συμμετοχές κι 1 γκολ, και τον Ιανουάριο μεταπήδησε στην ομάδα των Τρικάλων (Β’ Εθνική), απ’ όπου έμεινε ελεύθερος στα τέλη Φεβρουαρίου (έχοντας κάνει 4 συμμ.).

Είναι Λημνιός στην καταγωγή κι έχει χρησθεί και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, με την οποία αγωνίστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011 σε αγώνα κατά της Γερμανίας για τα προκριματικά του EURO 2011/13. Ενώ έχει και 4 συμμετοχές στην Εθνική Νέων.

Συνολικά, σε επίσημους επαγγελματικού επιπέδου αγώνες, έχει 211 συμμετοχές και 57 γκολ.

 

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν πρόκειται για πολύ ικανό παίκτη, ειδικά γι’ αυτή την κατηγορία. Η πολύ μεγάλη αυτή μεταγραφή – ειδικά επαναλμβάνουμε γι’ αυτή την κατηγορία – υλοποιήθηκε με ενέργειες του μεγάλου φετινού χορηγού του Αστέρα, επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου που διακρίνεται στη φωτό, με τον παίκτη αμέσως μετά την υπογραφή.

Ελεύθερος ο Μπαρδούσης

Εν τω μεταξύ, για επαγγελματικούς λόγους, χωρίζουν οι δρόμοι του Άγγελου Μπαρδούση και του Αστέρα Αμαλιάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Αποχώρησε ο Άγγελος Μπαρδούσης. Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Μπαρδούση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του παίκτη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Ευχαριστεί τον Ασπρόπυργο για την φιλοξενία, συγχαίρει διαιτησία το Κερατσίνι

Abola Team 3

Ανακοίνωσε τον Δ. Μελισσόπουλο ο Ηρόδοτος-Με φιλοσοξίες ξεκίνησε η ομάδα

Abola Team 2

Ανθρωπιστικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη Ραφήνα την Τρίτη (16/1), για την ενίσχυση της Unicef

Abola Team 2