free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Υπέγραψε ο Γεωργίου στην Ρόδο, αποχώρησε ο Ζαννέτος

Τον τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, βρήκε στο πρόσωπο του Θανάση Γεωργίου ο Α.Σ. Ρόδος.

Ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν μία από τις περιπτώσεις που «κοίταζε» ο Α.Σ. Ρόδος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την διοίκηση των «ελαφιών» να έρχεται σε συμφωνία με τον άλλοτε γκολκίπερ του Διαγόρα, εντάσσοντάς τον στο έμψυχο δυναμικό των «πρασίνων» της πόλης μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Ρόδος:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Θανάση Γεωργίου. Το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του συλλόγου γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1986 στη Βέροια και έχει υπερασπιστεί την εστία ουκ ολίγων ομάδων της Football League και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όπως της Επισκοπής, της Λαμίας, του Ολυμπιακού Βόλου, του Φωκικού, της Ζακύνθου, του ΠΑΟ Κρουσώνα, του Διαγόρα Ρόδου, της Βέροιας, της Κέρκυρας, του ΟΦΗ, της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και του Α.Ο. Χανίων. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Θανάση Γεωργίου και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική περίοδο, με πολλές επιτυχίες».

Να σημειώσουμε ότι ο Θανάσης Γεωργίου αποτελεί την τρίτη μετεγγραφή για τον Α.Σ. Ρόδος, καθώς είχε προηγηθεί η απόκτηση των Σερτζίνιο και Φαρμπρίτσιο Πότσι.

«Έκλεισε» ο Ζώνας

Ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Ρόδος θα πρέπει να θεωρείται και ο Παναγιώτης Ζώνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, συμφώνησε με τα «ελάφια» για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και το μόνο που απομένει για να επισημοποιθεί η μετεγγραφή του στον Α.Σ. Ρόδος, είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο του νησιού μας.

«Ο Αμανατίδης δεν είναι ελεύθερος»

Ο Χρήστος Αμανατίδης με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε ότι μετά από τέσσερα χρόνιας παρουσίας στον Α.Σ. Ρόδος, αποτελεί παρελθόν.

Ωστόσο, τα «ελάφια» με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση, διαψεύδουν τον ποδοσφαιριστή, αναφέροντας ότι ο δεν είναι ελεύθερος:

«Με αφορμή τοποθετήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαράχθηκαν από ορισμένα Μ.Μ.Ε., η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ξεκαθαρίζει πως το δελτίο του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αμανατίδη ανήκει στο σύλλογο και ως εκ τούτου, ο αθλητής δεν είναι ελεύθερος, εκτός κι αποφασίσουν διαφορετικά ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.».

Αποχώρησε ο Ζαννέττος

Με ανακοίνωσή του ο Στέργος Ζαννέτος γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τις Ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος, αναφέροντας ότι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθεια που έγινε την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από διάφορα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 στην Ακαδημία του συλλόγου μας, βρίσκομαι στην δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου να αποχωρήσω από την αγαπημένη μου ομάδα, έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι ότι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθεια που έγινε κατά την περίοδο 2016-2017 για να φτάσει η Ακαδημία μας ψηλά και ίσως αυτό να στεναχώρησε κάποιους. Περιμένουμε να παραδώσουμε τον οικονομικό απολογισμό, καθώς και το πλούσιο υλικό της ομάδας μας στην νέα διοίκηση Ακαδημιών με όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις τακτοποιημένες. Ο πήχης που αφήσαμε είναι αρκετά ψηλά και ελπίζουμε να παραμείνει εκεί ή και να ανέβει παραπάνω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια (διοικήσεις, προπονητές, υπεύθυνους τμημάτων και γονείς) αλλά κυρίως θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ακαδημίας που όλα αυτά τα χρόνια με αγάπησαν και τα αγάπησα πολύ και θα είμαι δίπλα τους όποτε μου το ζητήσουν. Εύχομαι στην ομάδα μας, καθώς και στην ακαδημία μας να βρίσκεται πάντα στο ψηλότερο σκαλί.

Με τιμή

Στέργος Ζαννέττος».

Να σημειώσουμε ότι ο Στέργος Ζαννέττος είναι ο δεύτερος που αποχώρησε από τις Ακαδημίες των «ελαφιών», καθώς είχε προηγηθεί η παραίτηση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής Γιάννη Κάππου.

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ηλιούπολη: «Μαζί σου έφυγε ένα μέρος της ψυχής της ομάδας μας»

Abola Team

ΠΑΟ Ρουφ: «Academy’s memories 2019-2020» (Vid)

Γιώργος Ανανίδας

Προβατίδης και επίσημα στον Διαγόρα

Abola Team 2