free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεταγραφική βόμβα με Μάνα ο Πανθηραϊκός

Μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση και που αναμένεται να τον ανεβάσει επίπεδο πραγματοποίησε ο Πανθηραϊκός σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες του γενικού αρχηγού, Τάκη Γρυπαίου, στους Κυκλαδίτες θα αγωνίζεται από την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Αλεχανδρο Μανας Τορρες (Μανας).

Ο 31χρονος Ισπανός επιτελικός μέσος που ξεχώρισε πέρυσι με τη φανέλα του Ιωνικού πέρυσι το β’ εξάμηνο συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και αφού έγινε συζήτηση συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους».

Στο α’ εξάμηνο ο Μάνας αγωνίστηκε στα Χανιά, ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του επι ελληνικού εδάφους στον ΑΟ Γλυφάδας και τον Κισσαμικό.

Παράλληλα, το νέο απόκτημα του Πανθηραϊκού έχει αγωνιστεί στη χώρα του σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιτε Ζαφρα, Μαγιόρκα (Β’ ομαδα), Ραγιο Βαγιεκάνο (Β’ ομάδα), Αροσα, Τρεντο και Ταραγόνα

Με την άριστη τεχνική κατάρτιση, τη δημιουργικότητα και την ευστοχία του στις στημμένες φάσεις θα αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για την ομάδα του Γιωργου Αρχοντάκη.

Σπουδαίο ρόλο στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή έπαιξε ο ατζέντης του, Παναγιώτης Τσιάρας!

Related posts

Αποκλειστικό:Νίκος Αξιώτης:«Στήριξη και πίστη»

«Λάμψη» Μενδρινού στον Παναργειακό

Kώστας Παλαιολόγος

Οριστικά στον ΠΟΑ ο Παπαδάκης

Abola Team 2