free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αντιπρόεδρος ο Καίσαρης στην Αγία Ελεούσα που απέκτησε τον Κάνδια και έκανε τρεις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις

Το ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο του αντιπροέδρου θα αναλάβει ο επιφανής επιχειρηματίας (φωτό), ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της δημοφιλούς ομάδας.

 

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι διοικητικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στην Αγία Ελεούσα κι άπτονται στην γενικότερη οργάνωση του δημοφιλούς σωματείου. 

Με σκοπό να μπορέσει κάτω από υγιείς και στέρεες βάσεις να αναδομηθεί σε όλα τα επίπεδα.  

Το νέο ΔΣ θα ανακοινωθεί την προσεχή Τετάρτη, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, σίγουρη θεωρείται η ανάληψη του πόστου του Αντιπροέδρου από τον επιχειρηματία Γρηγόρη Καίσαρη. 

Πρόκειται για έναν  από τους πλέον αναγνωρισμένους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής και πλέον «μπαίνει» ενεργά και έμπρακτα στην διοίκηση, συμβάλλοντας και αυτός στην προσπάθεια που γίνεται. 

Ανήκει στη νέα γενιά παραγόντων της Αγίας Ελεούσας, δεν είναι άγνωστος στις τάξεις του συλλόγου, καθώς από πολύ παλιά παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, βοηθούσε πάντα με τον δικό του τρόπο, εν συνεχεία συμμετείχε σε παλαιότερες διοικήσεις του σωματείου, ενώ η τελευταία του παρουσία εντός ΔΣ χρονολογείται ως το καλοκαίρι του 2016, όταν δεν είχε συμμετάσχει στην αναδιάρθρωση, που είχε κάνει ο τότε Πρόεδρος Γιώργος Γιανναράκης και προτίμησε να αποσυρθεί. 

Ο Καίσαρης, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και είχε αναλάβει η διοίκηση Μαγαλιού, είχε κάνει δηλώσεις με θετικό πρόσημο για το νέο ΔΣ και έπειτα από έξι μήνες μπαίνει και αυτός στο σχήμα, θέλοντας να δώσει παράλληλα το μήνυμα προς παράγοντες και φίλους της ΑΠΕ, ότι η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων.

 

Απέκτησε τον Κάνδυα 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Αλέξη Κάνδυα πραγματοποίησε η Αγία Ελεούσα. Τα άτομα που απαρτίζουν τον διοικητικό κορμό της «Σάντα» προχώρησαν σε συμφωνία με τον 25χρονο στόπερ, ο οποίος έχει να επιδείξει θητεία στο παρελθόν σε Ολυμπιακό Λιοσίων και Άτταλο και ενδέχεται να αποδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον νέοι προπονητή Τάκη Γιαννόπουλο.

 

Μάλιστα, εντός των ημερών οι άνθρωποι του συλλόγου είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν και νέα αποκτήματα, δεδομενου ότι βρίσκοντια σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με πολλούς υποψήφιους στόχους.

Ακόμα ανακοινώθηκε η απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Ο νεαρός μέσος Φάνης Δαρδανός που ήταν ελεύθερος, ο μέσος Ανδρέας Παπακωνσταντίνου από τον ΑΟΑΔ και ο αμυντικός Βασίλης Μιχαήλ από τον ίδιο σύλλογο είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Εξίσου σημαντική όμως είναι η παραμονή και δύο ποδοσφαιριστών από το περυσινό ρόστερ. Ο λόγος για τον Γιώργο Κυβέλο και τον Αλέξανδρο Κάτσικα που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα.

Οι κινήσεις της διοίκησης συνεχίζονται, έτσι ώστε ο κόουτς Τάκης Γιαννόπουλος(φωτό) να έχει όλα τα εφόδια για να ετοιμάσει μια ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄κατηγορίας.

 

 

 

 

Related posts

Αίσθηση με Ανδρέα Γεωργακόπουλο ο Άγιος Δημήτριος

admin

Κηπούπολη-Υμηττός 2-0

Abola Team 3

Αίσθηση με Κολοβό στο Νεοπεντελικό!

Ρένος Γιαμπουράς