free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συμφωνία με δύο ακόμα παίκτες ο Πανηλειακός

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανηλειακού, που πλέον συμπλήρωσε τις πρώτες οκτώ μέρες της, ενώ τις τελευταίες μέρες καθημερινά γίνονται και διπλές προπονήσεις (πρωί κι απόγευμα), υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά.

Σε ότι αφορά μεταγενέστερο στάδιο, αυτό του «μοντάζ», εκεί θα γίνουν και δυνατά φιλικά. Μεταξύ αυτών, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη 17 Αυγούστου, στις 7.00 μ.μ., στο στάδιο Πύργου. Το οποίο, αν δεν αλλάξει κάτι στον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα είναι το πρώτο «επίσημο» φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας (ίσως νωρίτερα γίνει και κάποιο φιλικό δίτερμα με τοπική ομάδα στη Συντριάδα, χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο ακόμα).

Aλλά και με ομάδες Football league όπως o Παναιγιάλειος και η Παναχαϊκή, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των οριστικά κλεισμένων φιλικών ως τώρα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 17/8 εντός με Αστέρα Τρίπολης (ώρα 7 μ.μ.)

Κυριακή 20/8 εντός με Παναιγιάλειο (ώρα 8 μ.μ.)

Τετάρτη 23/8 εντός με Παναχαϊκή (ώρα 8 μ.μ.)

Σάββατο ή Κυριακή 26 ή 27/ 8 SUPER CUP Ηλείας με Ξενοφώντα Κρεστένων

Τετάρτη 30/ 8 εκτός με Διαγόρα Βραχνεϊκων

Τετάρτη 6/9 εκτός με ΠΑΟ Βάρδας

Ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες ομάδες προκειμένου να διεξαχθούν δυνατές φιλικές αναμετρήσεις. Προχωρημένες επαφές έχουν ακόμα γίνει και με τον Παναιτωλικό (πιθανόν για ένα φιλικό στις 3/9), από ομάδες Σούπερ Λίγκα. Κι ακόμα, και με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Πολύ πιθανό, τελευταίο ημερολογιακά (ως τις 17/9 που αρχίζει το πρωτάθλημα) να είναι στις 10/9 εκτός έδρας με την Αχαική.

Δυο μεταγραφές ενίσχυσης

* Όσον αφορά την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων», ο Πανηλειακός έχει φτάσει ήδη σε προφορική συμφωνία (κι απομένει μόνο να έρθει ο παίκτης στον Πύργο και να υπογράψει, με τα τωρινά δεδομένα), με δεξιό ακραίο αμυντικό ο οποίος προέρχεται από ομάδα Football League. Αποτελώντας κι αυτός εισήγηση του τεχνικού ο οποίος και σε αυτή την περίπτωση (όπως και στις προηγούμενες των παικτών εκτός Νομού) έχει …δράσει καθοριστικά και με προσωπική επαφή με τους ίδιους τους παίκτες. Για να έρθουν αυτοί στον Πύργο, αποδεχόμενοι τις προτάσεις της διοίκησης.

Και από τη στιγμή που βρέθηκε αυτή η περίπτωση, τότε δεν προχωράει η περίπτωση του Λευτέρη Βατσή, που επίσης είχε εξεταστεί για τη θέση (στην οποία άλλωστε αυτήν έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια, πλην της τελευταίας διετίας που είχε μετατοπιστεί ως αμυντικό χαφ κυρίως, σε Δόξα Ν.Μ. και ΠΑΟΒ).

– Ενώ ακόμα, ο Πανηλειακός βρίσκεται κοντά και σε έναν επιθετικόπαίκτη, επίσης προερχόμενο εκτός Νομού, και με θητεία σε ανώτερες κατηγορίες. Που για τη δική του περίπτωση, αναμένεται ακόμα μια καθοριστική τελική επαφή.

Κι αυτός αποτελεί εισήγηση του τεχνικού, την οποία η διοίκηση πασχίζει να υλοποιήσει κι αυτήν. Και στη θέση αυτή για την επίθεση, δεν θα συνεχιστεί κάποια εξέλιξη με τον υπό δοικιμή τις προηγούμενες μέρες Δημήτρη Μπάρκα (που μετείχε σε προπονήσεις προηγούμενων ημερών, όπως αναφέραμε από προηγούμενο ρεπορτάζ του Iliaoikonomia.gr). Ο οποίος Μπάρκας, ναι μεν έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά ο τεχνικός έκρινε ότι στο ρόστερ πρέπει να μπει ένας ακόμα επιθετικός με άλλα χαρακτηριστικά (που να μπορεί π.χ. να αγωνιστεί και άκρη επίθεσης).

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Ανακοινώθηκε ο άσος Καϊμακούδης στην Κηφισιά!

Abola Team 2

Ενδιαφέρον της Ρόδου για Παβίσεβιτς!

Abola Team 2

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια για την κυριαρχία του Ηρόδοτου

Abola Team 3