free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική προετοιμάζεται η δημοφιλής ΑΕ Μοσχάτου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του Abola.gr)

“Καταδικασμένη” για άνοδο είναι φέτος η ΑΕ Μοσχάτου.

Με αυτή την φιλοσοφία και με αυτό τον μοναδικό στόχο φυσικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά και τις πολλές προσθήκες που έγιναν προετοιμάζεται στην έδρα της η ΑΕ Μοσχάτου.

Αυτό το στίγμα που έχει να κάνει με την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατέγραψαν το Abola.gr και η κάμερα του Abola.gr κατά την παρουσία της στην προπόνηση της ΑΕ Μοσχάτου το απόγευμα της Τρίτης 8/8 στην έδρα της ομάδας, ενώ παρών φυσικά ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Βαβάκας.

Ο τεχνικός της ΑΕ Μοσχάτου και γνωστός βετεράνος άσος Γιάννης Χατζηράπτης μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε: “Η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε με τις μεταγραφές. Η ομάδα θέλει να ανεβάσει τον πήχη και αυτό θα πρέπει να το υλοποιήσει στην πράξη και στο γήπεδο”.

Ο επιτυχημένος προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕ Μοσχάτου Παναγιώτης Αθανασόπουλος μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε ότι με τις πολλές καλές μεταγραφές που έγιναν και με την φοβερή οργάνωση που υπάρχει η ομάδα θα τα καταφέρει να ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Επίσης το μεγάλο απόκτημα της ομάδας ο έμπειρος γκολκίπερ Βασίλης Παπαδόπουλος μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε μεταξύ άλλων ότι σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα για την άνοδο θα χρειαστεί να έχει πάντα κοντά της τον κόσμο της.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Γιάννη Χατζηράπτη, Παναγιώτη Αθανασόπουλου και Βασίλη Παπαδόπουλου στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

 

 

 

Related posts

Παρέμειναν Μαντικός και Αρέτογλου στον Ιάλυσο!

Abola Team 3

Οι διαιτητές στα ματς της 30ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Το καλύτερο ξεκίνημα της δεκαετίας

abola10