free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιμπάκης: «Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε»

Το σύνθημα για επίπονη δουλειά στο στάδιο της προετοιμασίας έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Με αρκετά χαμόγελα και την αισιοδοξία όλων να …λάμπει , ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πανερυθραϊκός το βασικό στάδιο της προετοιμασία του για την νέα απαιτητική  σεζόν, με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών.

Η περυσινή εκπληκτική πορεία της ομάδας των βορείων προαστίων στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας , όπου κυριολεκτικά έχασε πάνω στον νήμα τον τίτλο από το Αιγάλεω, το οποίο με τη σειρά του πανηγύρισε την εκπλήρωση της επανόδου του στην Γ’ Εθνική, αναμένεται να αποτελέσει την …πυξίδα για την νέα σεζόν.

Κάτι το οποίο ενστερνίζεται ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» στέκεται στην ανάγκη οι παίκτες του να δουλέψουν σκληρά σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ώστε να μπορέσουν να φανούν ανταγωνιστικοί και το κυριότερο να φανούν πανέτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

«Ξεκινήσαμε με ιδιαίτερο κέφι την προετοιμασία μας για την νέα χρονιά με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση των παικτών  παρουσία του Προέδρου Τόνι Αχαρνιάν. Τους δόθηκε το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί καθ’ όλη  τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή, είναι να δουλέψουμε αρκετά, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και το κυριότερο πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε το ύψος των περιστάσεων τη νέα σεζόν.»

Οι ποδοσφαιριστές την Τρίτη πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. 

 

Related posts

Ο Πέτρος Μπόντζος στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Βύρωνος

Abola Team 3

Μεταγραφική βόμβα με Νταουτάϊ οι Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 2

Αποχώρηση Κουνάδη!

abola10