free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Συγγελίδη ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης

Στην ένταξη του 22χρονου μπακ – χαφ από τον Αστέρα Λιοσίων προχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι».

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης.

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου εντείνουν τις ενέργειές τους που άπτονται στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παράλληλα θα έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν στην απόκτηση του Άρη Συγγελίδη.

Το νέο απόκτημα της ομάδας της Κυψέλης είναι 22 ετών, προέρχεται από τον Αστέρα Λιοσίων και  καλύπτει με ιδιαίτερη ευχέρεια ολόκληρη τη δεξιά πτέρυγα. Με την ταχύτητά του και το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει, πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να αποβεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό Μάκη Ντέτσικα.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εντείνουν τις επαφές τος για την απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη, που ξεχωρίζει στον άξονα.

Αντίστροφα μετρούν πλέον στην ομάδα για την έναρξη της θερινής προετοιμασίας δεδομένου ότι για τις 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί το πρώτο προσκλητήριο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τ τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια, που έχουν προγραμματιστεί, είναι με αντιπάλους τους Αστέρα Εξαρχείων (26/8), Δάφνη Αθηνών (31/8) και Κρόνο Αθηνών (2/9), στα οποία ο τεχνικός Μάκης Ντέτσικας προβλέπεται να εξάγει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την ποιότητα της δουλειάς, σε αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

 

 

    

Related posts

Ψαρρός: «Πετύχαμε το μισό βήμα ανόδου»

Kώστας Παλαιολόγος

«Εμφάνιση που μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα Φιλικά Προετοιμασίας του Τριφυλλιακού

Τάσος Ζαφειρίου