free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Λαμπαδηδρόμοι οι άνθρωποι του Ιάλυσου για κοινωνικό σκοπό

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε γι’ ακόμα μία φορά ο ΓΑΣ Ιάλυσος. Οι «τοξοβόλοι» συμμετείχαν στην 15η λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ».

Το σύλλογο εκπροσώπησαν στην Λαμπαδηδρομία ο υπεύθυνος τύπου Θάνος Αμπελιώτης, ο προπονητής Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ο άμεσος συνεργάτης του Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και ο γυμναστής Γιάννης Κατσανίκας, με τον ΓΑΣ Ιάλυσος να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος πιστοί στις δεσμεύσεις και το όραμά τους για συμμετοχή, προσφορά και αλληλεγγύη συμμετείχε φέτος στην 15η Λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ.
Η ομάδα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος την οποία εκπροσώπησαν εκ μέρους της διοίκησης, ο υπεύθυνος τύπου Θάνος Αμπελιώτης ενώ από το αγωνιστικό τμήμα οι προπονητές, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και ο γυμναστής Γιάννης Κατσανίκας, παρέλαβε τη ΄΄φλόγα της αγάπης΄΄ από την ομάδα βόλεϊ ΄΄Τελχινίς΄΄ μπροστά από το ξενοδοχείο Avra Beach.
Η διαδρομή που ακολούθησαν παραλιακά έως το Α.Τ. Ιαλυσού ήταν 2.700 μ., όπου εκεί η ΄΄φλόγα της αγάπης΄΄ παραδόθηκε στον διοικητή του Α.Τ. Ιαλυσού κ. Καλαμάτα και συνέχισε την πορεία προς την έκθεση της Κρεμαστής».

Related posts

Ανακοίνωσε Ποζατζίδη ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Η Τριγλία τίμησε τον εορτασμό του ΟΧΙ με παρέλαση τμημάτων της

Abola Team 2

Παρελθόν από τον Ηρόδοτο ο Κεφαλούκος

Abola Team 3