free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης-Γιάννινα 1-2, Ξάνθη-Λαμία 0-0 στην πρεμιέρα της Super League

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στην ιστορία στην έδρα των Αρκάδων,στην πρεμιέρα της SUPER LEAGUE.

Οι Ηπειρώτες πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο προηγήθηκαν με 2-0. Το γκολ του Μαυροπάνου στο 19΄, πάντως, κακώς μέτρησε, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ έσπρωξε τον προσωπικό του αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή για να μπορέσει να σκοράρει με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6΄ με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ναδάλες μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη.

Με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Μάσα με βαθιά μπαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Καλτσά να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Βελλίδη και να «γράψει» το 1-2 στο 49′. Παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, αν και είχαν δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 89΄. Δοκάρι είχαν και οι Γιαννιώτες στο 82΄ μετά το απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45΄+3 Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Στανισάβλεβιτς (46΄ Μάσα), Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80΄ Βιδάλ), Νικολιάς (74΄ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (45΄ Λίλα)

Στο πρώτο της παιχνίδι στην παρθενική της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία η Λαμία πήρε τον πρώτο της βαθμό στα Πηγάδια, μετά το 0-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Related posts

Ο Γιάγια Τουρέ επέστρεψε στον Ολυμπιακό (pics, video)

Abola Team 2

Οι διαιτητές στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Abola Team 3

Διασυρμός της Λάρισας μέσα στο “σπίτι” της στην Super League

Abola Team 3