free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική νίκη κόντρα στον Αγ. Ιερόθεο το Κερατσίνι

Τη νίκη και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι  της, αυτή τη φορά  απέναντι στην ομάδα του Αγιου Ιερόθεου, πέτυχε το Κερατσίνι μας που επικράτησε με 1-0 χάρις σε γκολ του Παναγιωτόπουλου. 

Οι Ροσονέρι ξεκίνησαν με τερματοφύλακα το Μπότο και από δεξιά προς αριστερά τους Σκεντεράι,Μπατή ,Βαττή,Σιγάλα. Στη μεσαία γραμμή Διάκος και Γκιάτης και μπροστά τους ο Παναγιωτόπουλος. Με Ντούλια δεξιά και Μουσάκα αριστερά στα άκρα της επίθεσης και τον Σιάνο μοναδικό προωθημένο.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με το Κερατσίνι να προηγείται χάρις στο γκολ από οβίδα του Παναγιωτόπουλου ,15 μέτρα έξω από την περιοχή, στο 10ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο σκόρερ του ματς τραυματίστηκε δύο λεπτά μετά.

Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας,χωρίς τις μεγάλες φάσεις με το  Κερατσίνι να περιμένει για  αντεπιθέσεις, έχοντας πολύ καλό τρανζίσιον. . Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε ,με το Κερατσίνι να απειλει με σουτ του Παντελή Χονδρουδάκη ,που κόντραρε και πέρασε  άουτ   και με τον Καλογιάννη το σουτ του οποίου δεν βρήκε στόχο, με τη φάση του ματς να είναι η εκπληκτική απόκρουση του νεαρού  Κούμπουλα   στο 88 που κράτησε το μηδέν.

Κερατσίνι:  Μπότος(70 Κούμπουλα)-Σκεντεράι-Μουστάκας(55 Χονδρουδάκης Π.)-Σιγάλας-Βαττής(55 Αγγελάκης)-Μπατής-Γκιάτης(55 Υπο δοκιμή)-Ντούλιας(55 Καλογιάννης)-Διάκος(55 Χονδρουδάκης Γ.)-Σιάνος(55 Θωμαϊδης)-Παναγιωτόπουλος(12 Παπασπύρος).

Related posts

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Γεωργακόπουλο ο Πανηλειακός – φιλικό με Αχαϊκή

Abola Team 2

Κηφισιά: Ο Τετέι και τα…τσαλιμάκια με τη μπάλα

Γιώργος Ανανίδας