free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εβδομάδα μεταγραφών στον Διαγόρα-Στο στόχαστρο και ο Μουκίδης

Η διοίκηση του Διαγόρα, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Ανδρέα Σταύρου, προτίθεται να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό με τουλάχιστον ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», ο «γηραιός» βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση ενός αλλοδαπού ποδοσφαιριστή από ομάδα εκτός Ελλάδας.
Ο αθλητής έχει συμφωνήσει προφορικά με τους νταμπλούχους Δωδεκανήσου και αναμένεται τις πρώτες ημέρες της προσεχούς εβδομάδας να έρθει στο νησί μας, προκειμένου να διευθετηθούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για βραχύσωμο αθλητή, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στο κέντρο της άμυνας αλλά και ως αμυντικός μέσος, με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να είναι εξαιρετικές.
Εφόσον όλα εξελιχθούν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι του Διαγόρα, δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να συμμετάσχει στο φιλικό παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο τον Α.Σ. Ρόδος.
Πάντως, η διοίκηση του «γηραιού» έχει εντοπίσει ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν μετεγγραφικά το σύλλογο, με τις διαπραγματεύσεις μαζί τους να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις στις περιπτώσεις τους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει ανοιχτό παράθυρο και για άλλη μετεγγραφή ( πέρα από τις τρεις που προαναφέρθηκαν), εφόσον οι άνθρωποι του Διαγόρα εντοπίσουν κάποια ευκαιρία στην αγορά.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι μετά από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΡΑ, σήμερα οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και αύριο Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τον Βασίλη Μουκίδη έχει «βάλει στο μάτι» ο Διαγόρας Ρόδου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές τις τελευταίες ημέρες.

Ο Μουκίδης είναι 24 χρονών, δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο ύψους 1.86 ποδοσφαιριστής έχει περάσει από ομάδες επιπέδου Football League και διαθέτει αρκετή εμπειρία. Αναλυτικά οι σύλλογοι, στους οποίους έχει αγωνιστεί: Νέα Ιωνία, Θρασύβουλος, Ερμιονίδα, Φωστήρας, Παναχαϊκή και Αιγινιακός.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση και εάν τελικά συμφωνήσει με τον Διαγόρα θα μιλάμε για μία σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Related posts

Προκρίθηκε στο Κύπελλο ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Το κόστος των δελτίων στην Γ’ Εθνική αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα

Abola Team 3

Και επίσημα τεχνικός διευθυντής ο Τσιαμπουρής στον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 3