free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Διπλό «μπαμ» με Πουρνάρα, Δραγούτσο τα Ιλίσια 2004!

Την ένταξη του 27χρονου αμυντικού (φωτό) και του 32χρονου φορ ανακοίνωσε η φιλόδοξη διοίκηση του Παντελή Ξενιτίδη.

 

Την μεταγραφική τους  εξόρμηση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζουν ακάθεκτα τα Ιλίσια 2004.  

Η διοίκηση του Παντελή Ξενιτίδη εντείνει τις ενέργειές της που αφορά την ουσιασιτκή ενδυνάμωση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστέ,ς οι οποίοι έχουν να επιδείξουν πολλές και σημαντικές παραστάσεις αγώνων στο «παλμαρέ» τους 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο ιδιαίτερα φιλόδοξος σύλλογος προχώρησε σε δύο ακόμη εξαιρετικές μεταγραφές δείχνοντας ξεκάθαρα πως στόχος της διοίκησης του Παντελή Ξενιτίδη και των συνεργατών του είναι να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο σύνολο, που με τις οδηγίες του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄Κατηγορία. 

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα των Ιλισίων 2004 θα φιγουράρει την ερχόμενη σεζόν ο Γιάννης Πουρνάρας. Ο δυναμικός  27χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Διάνα Ηλιούπολης, Ηλυσιακό, Χαραυγιακό και Αθηνα’ι’κό, και αναμένεται να προσφέρει τεράστια ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

 

Σπουδαία κίνηση είναι και η επιστροφή στην ομάδα του Μάρκου Δραγούτσου.

Ο 32χρονος φορ, ο οποίςο ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες,  είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα πριν από τρεις σεζόν , ενώ έχεινα επιδείξει επίσης θητεία σε Αγιο Θωμά, Αστέρα Ζωγράφου καθώς και σε ομάδα της επαρχίας.

 

 

Related posts

Πέντε ανανεώσεις στην Κηπούπολη-Στην γιορτή του Δήμου συμμετέχουν οι μικροί του συλλόγου

Abola Team 3

Καλαϊτζίδης: «Έχουμε πολλές φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν»

Kώστας Παλαιολόγος

Καζακόπουλος: Στόχος η άνοδος του Αττικού

Abola Team