free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καλαϊτζίδης: «Έχουμε πολλές φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν»

 

Το σύνθημα για επιτυχίες και την νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

Με αρκετά χαμόγελα και την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από την περυσινή αξιόλογη πορεία στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, ξεκίνησε η Αλσούπολη τη θερινή της προετοιμασία ενόψει της νέα σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών.

 

Η αισιοδοξία και η ακλόνητη στήριξη για μία αξιόλογη πορεία ξεχείλιζε στα πρόσωπα όλων, από την πρώτη κιόλας προπόνηση, γεγονός το οποίο επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού ηγέτη Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

  

«Ξεκινήσαμε την νέα σεζόν με πολλές φιλοδοξίες και όρεξη,. Από την πρώτη κιόλας συγκέντρωση για την νέα χρονιά παρατήρησα στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών μου την δίψα και την τεράστια θέληση για επιτυχίες. Έχουμε χτίσει γερές βάσεις από την περαμένη σεζόν, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη πολλών γηγενών μας ποδοσφαιριστών κι εκτιμώ ότι έχουμε όλες τις προδιαγραφές να πετπυχουμε ανάλογη πορεία με την περυσινή σεζόν κι ακόμη καλύτερη παρουσία εάν είναι δυνατόν. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε

 

 

 

Related posts

Νίκη με ανατροπή για τον Αστέρα Εξαρχείων

Παντελίδης Mάνος

Η Κωνσταντίνα Μυλωνά στην Κ10 και Κ8 της Άμιλλας Περιστερίου

Τάσος Ζαφειρίου

Συνεχίζει στην προεδρία της Λαύρας ο Ρηγόπουλος (φώτο)

abola10