free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ιάλυσος νικητής στο τεστ με Ρόδο

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κόντρα στο δημοτικό στάδιο…

Με την παρουσία περίπου 500 φιλάθλων, οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν εμφανώς καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, όπου πέτυχαν το γκολ, έχασαν και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν ξανά , έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, επέβαλαν το ρυθμό τους και έκλεισαν τη Ρόδο στα καρέ της, έχοντας και μαζί τους και τον… αέρα.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, κέρδισε το χώρο του κέντρου και γενικότερα είχε πιο μεστή παρουσία από κάθε άποψη. Το γκολ βέβαια που πέτυχε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος προήλθε από άστοχη έξοδο και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Γεωργίου, με τον Αρχοντούλη να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο β’ ημίχρονο η Ρόδος ανέβασε την απόδοση της, διόρθωσε τα λάθη της και είχε καλύτερη παρουσία χωρίς όμως να αλλάξει κάτι, αφού και οι «ερυθροκίτρινοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 60ο λεπτό έγινε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Ρεκλείτη και τον Ιμεραλιλάι, με τον διαιτητή Αντώνη Παπαβασιλείου να δείχνει την… κόκκινη κάρτα και στους δύο παίκτες, κάτι που προκάλεσε οργή και αγανάκτηση στις δύο ομάδες αλλά και στον κόσμο. Ο Παπαβασιλείου, που δεν έδωσε πριν την επίμαχη φάση ένα καθαρό φάουλ και έδωσε ένα άλλο που δεν ήταν, διέκοψε το παιχνίδι για 10 λεπτά και αντί να ζητήσει από τους δύο προπονητές να κάνουν αλλαγή τους δύο παίκτες, τους απέβαλε με αποτέλεσμα το φιλικό παιχνίδι να συνεχιστεί για 30 λεπτά με 10 παίκτες από κάθε μία, κάτι που φυσικά δεν βοήθησε τον Πάρη Ανδράλα και τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να βγάλουν τα συμπεράσματα που ήθελαν. Τελικά, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πήρε τη φιλική νίκη με 1-0 κόντρα στη Ρόδο…

Related posts

Αναβλήθηκε η ανοιχτή συζήτηση στον Ιωνικό Νικαίας

Abola Team 2

Ισόπαλο με σκορ 4-4 το φιλικό της Θύελλας Ραφήνας απέναντι στην Μάχη Μαραθώνα

Abola Team 2

Κάλεσμα από τους φίλους της Ρόδου για το ντέρμπι με Ιάλυσο

Abola Team 2