free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάλεσμα από τους φίλους της Ρόδου για το ντέρμπι με Ιάλυσο

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ρόδου, «Κακιά Σκάλα», ζητά τη στήριξη όλων για το προσεχές ροδίτικο ντέρμπι κόντρα στον Ιάλυσο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Είναι πλέον φανερό σε όλους πως η μαρμαρωμένη Βασίλισσα έχει μπει σε… διαδικασία αφύπνισης. Μια διαδικασία που ασφαλώς χρειάζεται χρόνο, υπομονή, και προσεχτικές κινήσεις από όλους μας. Και το κυριότερο: χρειάζεται στήριξη. Μοναδικό καθήκον μας η συσπείρωση γύρω από την Ομάδα μας, γύρω από τη Διοίκηση που προσπαθεί να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ποτέ δεν ήταν. Στόχος μας, ως φίλαθλοι, ως η φυσική συνέχεια του δοξασμένου Σ.Φ.Ρ. «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ», είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές τρικλοποδιές που πολλοί θα προσπαθήσουν να βάλουν στην ομάδα μας. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Μα φυσικά με την ενεργή παρουσία μας στο γήπεδο. Το Ελάφι μάς χρειάζεται, όπως μας χρειαζόταν 50 χρόνια πριν, όπως θα μας χρειάζεται 50 χρόνια μετά, όπως θα μας χρειάζεται μια ζωή ολόκληρη! Η Ρόδος μας θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, εκεί που δικαιωματικά της αξίζει να βρίσκεται. Και όταν επιστρέψει, να είστε σίγουροι πως δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί κανένας τους.

 

Αρχής γενομένης από την Κυριακή (21/1, 17:00), επιστρέφουμε μαζικά στο γήπεδο. Θυμόμαστε τα παλιά, και ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε σε όσους πιθανόν είχαν ξεχάσει την δυναμική της Ομάδας μας και τη φλόγα του κόσμου μας. Τα «Σκαλιά» μας ζωντανεύουν ξανά, πρασινίζουν και σπρώχνουν τα Ελάφια μας προς τη νίκη. Πάμε όπως παλιά ρε αλάνια! ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ!

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς μας θα προπωλούνται στο Terrace Coffee & Snacks στην Ίωνος Δραγούμη 31.

Ο Σύνδεσμός μας εξασφάλισε οικονομικότερο εισιτήριο για όλους όσους θα είμαστε στην Θύρα -5- !!!!

 

Ραντεβού λοιπόν στα «Τιμημένα Σκαλιά Μας!!!»

Related posts

Περαστικά στον τερματοφύλακα Ζήκο από την διοίκηση του Αγ. Ιεροθέου

Abola Team 2

Ζητούμενο το διπλό στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Απέκτησε τον Μιχάλη Αννιτσάκη ο Αιολικός

Abola Newsroom